Stelea: Nu ma antrenez cu Rapid din respect pentru Dinamo

Apropo.ro / 26.02.2004, 10:36
Stelea: Nu ma antrenez cu Rapid din respect pentru Dinamo
Portarul echipei Salamanca, Bogdan Stelea, a declarat, marți, ca nu a acceptat sa se antreneze cu formația Rapid din respect pentru FC Dinamo. "Nu am vrut sa fac antrenament cu Rapid din respect pentru clubul Rapid și Dinamo, mai ales ca în iarna am încercat sa merg la

Portarul echipei Salamanca, Bogdan Stelea, a declarat, marți, ca nu a acceptat sa se antreneze cu formația Rapid din respect pentru FC Dinamo.

„Nu am vrut sa fac antrenament cu Rapid din respect pentru clubul Rapid și Dinamo, mai ales ca în iarna am încercat sa merg la Dinamo. Este o problema de respect pentru ambele cluburi. Nu vreau sa se creada ca exista posibilitatea de a reveni la Rapid”, a spus Stelea, care a fost prezent, marți dimineața, la baza Pro Rapid. El a menționat ca a adus un cadou unui prieten.

Antrenorul echipei Rapid, Dan Petrescu, a spus ca Stelea se afla pentru o saptamîna în România, însa nu a dorit sa se antreneze cu gruparea giuleșteana. „Stelea este la Salamanca, sta o saptamîna în țara și nu a vrut sa se creeze probleme. Daca Stelica voia sa se antreneze cu Rapid era binevenit, este un prieten de-al meu și îl așteptam. Dar în nici un caz nu se pune problema sa vina la Rapid”, a spus Petrescu, care a menționat ca Rapid dorește sa achiziționeze un portar înainte de începerea campionatului.

Bogdan Stelea a declarat ca respecta parerea președintelui LPF, Dumitru Dragomir, de schimbare a sistemului competițional. „Respect parerea lui Dragomir de a schimba sistemul competițional, însa nu știu  daca ne-am calificat la campionatele europene și mondiale pentru ca jucam mai bine sau erau 18 echipe”, a spus Stelea. 

Stelea crede ca Adrian Paunescu a încercat sa foloseasca o figura de stil atunci cînd a spus ca la naționala se merge ca la bordel. „Adrian Paunescu este un mare poet și cred ca a încercat sa foloseasca o figura de stil, care este prea dura. În nici un caz echipa naționala nu este un bordel”, a spus Stelea, care a subliniat ca nu poate spune ca nu va mai reveni niciodata în Divizia A. 

Bogdan Stelea nu crede ca portarul echipei Bayern Munchen, Oliver Kahn, se poate retrage din activitate dupa gafa comisa la meciul cu Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor. „Este o greșeala normala pe care o putea face oricine. În meciul urmator poate fi eroul partidei”, a spus Stelea.

Mediafax