Stelea: „Putem fi un nou CFR Cluj” (Prosport)

Apropo.ro / 06.11.2008, 16:13
Stelea: „Putem fi un nou CFR Cluj
Prosport: Portarul lui FC Brasov vrea o victorie cu CFR, echipa pe care o considera superioara formatiilor din Bucuresti.

Stelea a comentat afirmatile de saptamina trecuta ale presedintelui CA al FC Brasov, Ioan Neculaie, care a spus ca vrea ca FC Brasov sa urmeze exempul CFR Cluj si sa aiba rezultate la fel ca si gruparea campioana: „Sunt multe de facut ca sa ajungi la nivelul CFR-ului. CFR a investit enorm in ultimii ani ca sa ajunga in grupele Ligii. Bine, au profitat si de o conjunctura favorabila, pentru ca au mers direct in grupe. Dar totul e posibil. In momentul in care iti doresti foarte mult si iti faci o strategie corecta, totul e posbil. Si la Brasov este acea strategie ca sa putem urma exemplu CFR-ului”.

„Jucam impotriva campioanei, o echipa care la ora actuala are cele mai multe puncte in Liga dintre echipele romanesti. Este o partida importanta si ne dorim toate punctele. Evoluam acasa, avem nevoie de puncte si sper sa reusim sa le obtinem. Dupa parerea mea, CFR Cluj are un joc la un nivel mai ridicat decit echipele din Bucuresti”, a declarat Bogdan Stelea.

Vezi ce a mai declarat Stelea, pe Prosport.ro

Foto: Prosport.ro