Stelea se pregateste in Giulesti

Apropo.ro / 11.01.2002, 09:02
Stelea se pregateste in Giulesti
În 1994, internationalul român s-a calificat cu Rapid în Cupa UEFA, revenirea sa sub tricoul visiniu fiind posibila daca portarul reziliaza contractul cu Salamanca Reunirea giulestenilor la cantonamentul din cartierul Bucurestii Noi s-a produs, ieri, într-o atmosfera calma, absolut toti

În 1994, internationalul român s-a calificat cu Rapid în Cupa UEFA, revenirea sa sub tricoul visiniu fiind posibila daca portarul reziliaza contractul cu Salamanca

Reunirea giulestenilor la cantonamentul din cartierul Bucurestii Noi s-a produs, ieri, într-o atmosfera calma, absolut toti jucatorii sub contract cu Rapid fiind prezenti la convocare. Linistea fotbalistilor a fost determinata de promisiunea financiara facuta de vicepresedintele Zotta înaintea antrenamentului.

Oficialul i-a asigurat pe baieti ca pîna la plecarea în cantonament toate restantele, în valoare totala de 235.000 de dolari, vor fi achitate. Ieri, singurele noutati la pregatire au fost Cornel Buta si Robert Ilyes, plus portarii Fekete, de la Cîmpia Turzii, si Pasa Blajaevici, de la formatie ucraineana TSKA Kiev. Dintre toti însa, numai primul este cu certitudine jucatorul echipei. Surpriza cea mare poate fi, însa, înregimentarea lui Bogdan Stelea, jucator cu care s-a ajuns la un acord verbal.

Multumit de suma oferita de Rapid, 225.000 de dolari pentru returul acestui sezon, plus înca un campionat, Stelea urmeaza sa obtina dezlegarea de la Salamanca si sa se puna sub comanda lui Hizo pîna la plecarea echipei la Poiana Brasov. De asemenea, Viorel Hizo a anuntat ieri ca e posibil ca la echipa sa mai vina un fotbalist român care activeaza în strainatate, însa a refuzat sa dea nume. Din cîte se pare, în discutie ar fi Catalin Munteanu, însa sansele de reusita ale tranzactiei sînt foarte mici.

Lucescu a fost operat

Pentru ca venirea lui Stelica nu este sigura suta la suta, clubului trateaza în continuare cu Razvan Lucescu si Cristi Munteanu. Problema medicala pentru care Razvan Lucescu nu s-a prezentat, miercuri, la reunirea Bacaului s-a agravat ieri, jucatorul suferind o interventie chirurgicala.

Cum genunchiul piciorului drept i s-a umflat, el s-a prezentat la Spitalul Colentina, unde a fost operat de chirurgul plastician Bogdan Andreescu, ajutat de doctorul Gabriel Dinu, de la Spitalul de Urgenta Floreasca. Diagnosticul medicilor a fost bursita infectata. Dupa îndepartarea puroiului i s-a aplicat o drena, iar primele estimari spun ca recuperarea va dura doua-trei saptamîni.

O decizie finala în privinta lui Cristi Munteanu va fi luata abia saptamîna viitoare. În ciuda unor tratative intense, purtate atît de Rapid, cît si de Dinamo, portarul nu a acceptat nici una dintre variantele de contract si a parasit Capitala. El s-a urcat în tren ieri dupa-amiaza si s-a îndreptat catre casa, la Constanta, iar la începutul saptamînii viitoare se va prezenta la pregatirile Otelului.
Sursa: www.prosport.ro