Stelele baletului danseaza la Bucuresti

Apropo.ro / 21.02.2009, 11:49
Stelele baletului danseaza la Bucuresti
12 dintre cei mai mari balerini ai lumii vor dansa pentru prima data in Romania in cadrul spectacolului "Stars of the 21st Century", pe 21 februarie.

12 dintre cei mai mari balerini ai lumii vor dansa pentru prima data in Romania in cadrul INTERNATIONAL BALLET GALA  – “Stars of the 21st Century”. Spectacolul va avea loc in data de 21 februarie 2009, ora 19.00 la Sala Palatului.

Acesta este un eveniment ce poarta marca Solomon Tencer Production si este organizat in Romania de Asociatia Cultural Artistica BEST ART si DMB Music Records (Bebe Mihu și Elena Manolescu).

Evenimentul  este o premiera absoluta pentru Romania, mai ales ca vreme de 15 ani aceste spectacole au avut loc numai la Toronto, New York, Paris si Cannes.

Si-au anuntat prezenta VIP-uri precum Ion Iliescu, Mihaela Radulescu, Marcel Pavel, Mirabela Dauer, Mihaela Tatu, Madalina Manole, precum si Ambasadorii SUA, Canadei, Spaniei, Argentiei si Georgiei.

Biletele au preturi cuprinse intre 100 si 300 lei, fiind disponibile la Casele de Bilete ale Salii Palatului, Magazinul Muzica, magazinele Diverta, Germanos si Carrefour, precum si online pe eventim.ro, ticketpoint.ro si bilete.ro.