Stelele îți spun cum sa te machiezi

Apropo.ro / 17.01.2006, 15:05
Stelele îți spun  cum sa te machiezi
Caracteristicile generale ale zodiei sunt reflectate si în stilul machiajului adoptat. Unele astre te îndruma "pe drumul corect", altele însa, te îndeamna la excese socante. Berbec Ana de la Reguerra 8 aprilie 1977 Ai propriile tale tendințe în machiaj! Îți place sa


Caracteristicile generale ale zodiei sunt reflectate si în stilul machiajului adoptat. Unele astre te îndruma „pe drumul corect”, altele însa, te îndeamna la excese socante.

Berbec
Ana de la Reguerra
8 aprilie 1977


Ai propriile tale tendințe în machiaj! Îți place sa șochezi și vrei sa atragi atenția asupra ta cu orice preț. Adori rujurile în nuanțe tari, provocatoare, și fardurile în tonuri de grena, auriu și violet. Ar fi, însa, bine sa eviți excesele și sa cauți armonia în îmbinarea culorilor. Machiajul trebuie sa exprime o particica din personalitatea ta și sa fie compatibil cu atitudinea ta.

Taur
Natalia Oreiro
19 mai 1977

Ești la curent cu tendințele din domeniul frumuseții. Nu-ți place sa-ți cumperi multe produse de machiaj, însa cele pe care le achiziționezi sunt în mod sigur de calitate. Machiajul tau trebuie sa fie cat mai natural și sa-ți sublinieze trasaturile feței. Consideri ca rolul machiajului este de a corecta imperfecțiunile, însa ai grija sa nu folosești prea mult fond de ten, pudra și corector.

Gemeni
Oana Zavoranu
16 iunie 1973

Îți place schimbarea și încerci în fiecare zi o alta combinație de machiaj. Ai grija, însa, sa nu exagerezi. Ti se potrivesc machiajele angelice, în tonuri de violet și verde pal, și-ți place sa-ți accentuezi ochii. Pentru ruj alege nuanțe pastelate, precum rozul sau tonuri de violet deschis. Pentru tine, este importanta firma care produce produsele cosmetice.

Rac
Ana María Orosco
4 iulie 1973

Nu-ți place sa ieși în evidența și încerci sa pui accent pe feminitate și naturalețe. Nu ignori nici tendințele, dar știi sa alegi ce ți se potrivește: machiajele romantice, ușor misterioase. Calitatea produselor este foarte importanta! Pentru ochi folosești farduri în nuanțe pastelate (bleu, roz, lila), iar pentru machiajul buzelor optezi pentru nuanțe cat mai pale.

Leu
Cristina Cioran
24 iulie 1977

Vrei sa „stralucești”, deci și machiajul trebuie sa fie stralucitor! Alegi, însa, și combinații de prost gust și nu accepți critici de la nimeni. Ești adepta machiajului elaborat. Preferi rimelurile care lungesc genele și adori texturile cremoase de farduri în tonuri aurii, precum și gloss-urile colorate. Încearca macar sa reduci din cantitatea aplicata.

Fecioara
Thalía
26 august 1971


Adopți un machiaj subtil și elegant. Nu vrei sa ieși în evidența, dar îți place sa fii admirata. Experimentezi noi combinații de machiaj, dar niciodata atunci cand ieși în lume. Adori produsele de calitate, pe care le folosești cu economie. Pentru machiajul ochilor folosești negru, gri și verde pal, iar rujul îl alegi în tonuri de roz sau bej-maro.

Balanța
Adela Popescu
8 octombrie 1986

Eleganța este motto-ul tau în viața și urmarești tendințele cu multa atenție. Ti se potrivește machiajul discret, ușor angelic, ușor provocator. Asortezi machiajul la vestimentație și la accesorii. Preferi nuanțele deschise de albastru sau verde, iar pentru ruj alegi nuanțe de roz deschis sau lila. Eviți pudra sau fondul de ten, uitand, însa, de rolul lor corector.

Scorpion
Adela Noriega
24 octombrie 1969

Vrei sa seduci pe toata lumea și, uneori, adopți un machiaj nepotrivit pentru un anumit moment al zilei. Nu ești adepta trend-urilor. Preferi stilul clasic al femeii fatale: nuanțe închise atat pentru fardul de pleoape (tonuri de bej, auriu, maro, grena), cat și pentru ruj (vișiniu, roșu, bej închis sau maro). Calitatea fardurilor nu este importanta pentru tine.

Sagetator
Karyme Lozanos
3 decembrie 1978

Machiajul tau este o explozie de culoare, iar look-ul sufera modificari de la o zi la alta. Faci des excese și urmezi tendințele cu tenta extravaganta. Tii cont, însa, de culoarea vestimentației. Preferi fardurile în nuanțe calde și rujurile în tonuri puternice de maro, roșu, vișiniu. Încearca sa folosești mai puține farduri stralucitoare!

Capricorn
Ana Layevska
10 ianuarie 1982

Te intereseaza moda și ești o clienta fidela a magazinelor de cosmetice. Ești, însa, o fire conservatoare și preferi machiajul natural. Astfel, cel puțin jumatate din produsele achiziționate raman nefolosite. Pentru machiajul pleoapelor preferi nuanțe mai închise, iar pentru ruj – nuanțe de bej sau roșu. Încearca și fardurile în tonuri apropiate de culoarea ochilor tai.

Varsator
Bárbara Mori
2 februarie 1978

Machiajul tau denota creativitate și romantism. Cauți în permanența noi stiluri de machiaj pentru a obține noi look-uri. În privința fardurilor, nuanțele tale preferate sunt cele de albastru sau roz, iar la machiajul buzelor, optezi pentru tonuri de auriu sau lila închis. Ești indiferenta la calitatea produselor, fapt care-ți creeaza frecvente probleme dermatologice.

Pești
Aracely Arambula
6 martie 1975

Nu prea te intereseaza canoanele modei actuale și ignori tendințele sau sfaturile prietenilor. Te plictisești repede și experimentezi frecvent cele mai inedite sau trasnite combinații de culori. Nici asortarea machiajului la vestimentație nu constituie o preocupare pentru tine. Ești visatoare și destul de neatenta la detalii, care uneori pot schimba radical ansamblul.