Stelian Gherman antrenor la Apulum Alba Iulia

Apropo.ro / 05.07.2004, 10:47
Stelian Gherman antrenor la Apulum Alba Iulia
Conducerea gruparii Apulum Alba Iulia a ajuns la un acord verbal cu antrenorul Stelian Gherman, în vederea preluarii conducerii tehnice a gruparii ardelene pentru doua sezoane. Ultima echipa pregatita de Gherman, în calitate de director tehnic, este divizionara C, Avîntul Reghin. Gherman va

Conducerea gruparii Apulum Alba Iulia a ajuns la un acord verbal cu antrenorul Stelian Gherman, în vederea preluarii conducerii tehnice a gruparii ardelene pentru doua sezoane.

Ultima echipa pregatita de Gherman, în calitate de director tehnic, este divizionara C, Avîntul Reghin. Gherman va primi 15.000 de dolari pe sezon plus un bonus în valoare de 10.000 dolari, daca va salva echipa de la retrogradare. Stelian Gherman îi va avea secunzi pe Alexandru Pelici și Marcel Rusu.

 Pe de alta parte, președintele clubului, Viorel Malușel, a achitat, sîmbata, aproximativ 20.000 de euro, reprezentînd o parte a restanțelor financiare datorate jucatorilor. La împarțirea acestei sume au lipsit Țurcaș și Vascko, învoiți, precum și Ovidiu Maier, dar a revenit Dionisiu Bumb.

Mediafax