Stelian Ogică a ajuns la spital bătut măr!

Apropo.ro / 16.07.2012, 12:30
Stelian Ogică a ajuns la spital bătut măr!
Stelian Ogică a avut parte de un weekend agitat. După o altercație cu Nuțu Cămătaru, la o nuntă din București, Ogică a ajuns, din nou, pe patul de spital.

Stelian Ogică s-a aflat printre invitați la o nuntă desfășurată în Capitală, în acest week-end. Acolo era și Nuțu Cămătaru, tot în calitate de invitat.

Ogică spune că el este nevinovat, iar responsabil de situația creată este Nuțu Cămătaru, Ion Balint pe numele adevărat.

„Sâmbăta noapte am fost la o nuntă, la un restaurant situat în cartierul Militari. A fost multă lume bună. A cântat Pepe, a cântat Florin Salam… După miezul nopții, pe la 12.30-1.00, m-am dus la toaletă. A venit după mine Nuțu Cămătaru, împreună cu vreo zece gorile de-ale lui și au început să dea”, povestește Stelian.

„Nuțu m-a lovit direct în figură. Le-am zis să ieșim, ca să nu stricăm nunta. Au tras de mine pe hol, ne-am tavalit ca-n Vestul Sălbatic. Lumea se uita ca la circ, dar nimeni n-a intervenit și nici n-a sunat la Poliție, fiindcă le-a fost frică de Nuțu”, a mai spus Ogică.

Stelian Ogică, în calitate de victimă, este decis să depună plângere împotriva agresorului. Voi depune plângere împotriva lui Nuțu și jur că voi merge până în pânzele albe. Marele șmecher a venit să mă bată cu zece inși după el…”, a declarat Stelian Ogică.

Stelian Ogică a încasat-o zdravăn în 2010, de la câțiva indivizi, într-un club bucureștean. Ogică a încheiat seara la Spitalul de Urgență, cu fața plină de sânge.