Steluta Luca: Nu am fost o echipa

Apropo.ro / 07.12.2007, 13:57
Steluta Luca: Nu am fost o echipa
Steluta Luca a declarat ca pana la meciul contra Coreei de Sud jucatoarele romance nu au aratat ca o echipa

Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei, Steluta Luca, a declarat ca pana la meciul contra Coreei de Sud jucatoarele romance nu au aratat ca o echipa.

„Putem mult mai mult. In aceste jocuri nu am aratat ca o echipa, poate in meciul de azi am aratat ca una. Nu a contat cine a inscris, fata de celelalte meciuri, unde mai mult am castigat individual. Important e sa joace toata echipa, nu una-doua jucatoare. Inainte Romania avea individualitati, acum avem o echipa. Aseara am avut o prima discutie ne-am adunat, am avut o discutie si trebuie sa aratam ca echipa din 2005, cand am fost o echipa si am reusit acele rezultate”, a spus Luca.

Portarul Luminita Hutupan-Dinu a afirmat ca nationala Romaniei poate juca mai bine decat a aratat in primele patru meciuri ale acestui Campionat Mondial. „Romania vrea si poate mult mai mult fata de ce a demonstrat in cele patru meciuri. Suntem trei portari foarte valorosi. In cele trei meciuri disputate pana acum, personal, nu mi-am facut datoria si nu am putut ajuta echipa. Nu vreau sa gasesc o scuza, dar pe 2 decembrie, am suferit o intindere, insa acum sunt bine”, a completat Hutupan.

Intrebata de ce Romania a avut probleme in meciurile contra echipelor asiatice, dupa ce in prima partida la aceasta editie, a invins cu 31-29 nationala Chinei, Hutupan a raspuns: „Sunt mici si foarte rapide in miscarile de depasire si probabil, in centrul apararii noastre au fost spatii prea mari.. Echipa Romaniei a aratat 60 de minute ca poate sa invinga si ca are valoare”.