Stephan Pelger și-a prezentat colecția toamnă/iarnă 2013-2014 la Berlin Fashion Week

De: Gabriela Voicu / 18.01.2013, 13:15
Stephan Pelger și-a prezentat colecția toamnă/iarnă 2013-2014 la Berlin Fashion Week
Designerul roman Stephan Pelger a fost prezent a cincea oara la Berlin Fashion Week, unde si-a prezentat colectia pentru toamna/iarna 20013/2014.

Român cu părinți de origine germană, Stephan Pelger a fost prezent pentru a cincea oară la Berlin Fashion Week, unde și-a prezentat colecția pentru toamnă/iarnă 20013/2014.

Pelger a impresionat cu rochii de seară spectaculoase, salopete elegante și vaporoase, outfituri transparente și creații glamour.

Noua colecție a designerului Stephan Pelger

Pe lângă Stephan Pelger, la Berlin Fashion Week mai prezintă designerii români Andra Clițan, Adelina Ivan, Irina Schrotter și Lucian Broscatean, care își vor expune colecțiile în cadrul proiectului „Romanian Designers”.

Proiectul este dedicat designerilor români din domenii precum designul vestimentar, designul de interior, grafică și design web. Scopul proiectului este acela de a promova designeri români la nivel național si internațional, de a face vizibile proiectele și rezultatele acestora atât la nivelul comunității românești, cât și în afara țării.