Stephen Hawking frecventează cluburi pentru swingeri

De: Gabriela Voicu / 01.03.2012, 14:01
Stephen Hawking frecventează cluburi pentru swingeri
Unul dintre clienții fideli ai unui club de swingeri din California este nimeni altul decat fizicianul Stephen Hawking.

Celebrul fizician Stephen Hawking, imobilizat în scaunul cu rotile, a fost la un club de swingeri din California, unde a plătit mai multe dansatoare pentru a dansa doar pentru el.

Presa de peste Ocean a relatat că profesorul Stephen Hawking (70 de ani) a fost insoțit de mai multe asistente medicale. Surse din anturajul lui Hawking au declarat că acesta este client fidel al acelui local.

Presa straină relatează că profesorul Hawking ar fi vizitat clubul Devore în ultimii cinci ani.

În ciuda faptului că nu este primul astfel de local cu care este asociat Hawking, un purtător de cuvânt al universității Cambridge a explicat că faptele relatate în presă sunt exagerate. „A vizitat clubul o singură dată, acum câțiva ani, într-o ieșire cu prietenii”, a susținut acesta.

Faimosul fizician a fost fotografiat și într-un club din Londra, înconjurat de domnișoare. Patronul clubului se declară un fan absolut al lui Hawking. „Mereu sunt întrebat despre celebritățile pe care le-am întâlnit și care m-a impresionat cel mai mult. Majoritatea vedetelor din cinema sunt oameni de treabă, vedetele rock sunt o companie bună pentru distracție, chiar și unii miliardari sunt distractivi, însă nimeni nu se compară cu profesorul Hawking. Este de departe unul dintre cei mai deștepți oameni din lume și are o inteligență și un curaj care mă copleșesc”, îl descrie Peter Stringfellow.