Steve Carell şi Jennifer Garner vin in filmul de animaţie Planes 2 – Planes: Fire & Rescue

De: Nicoleta Nicolae / 14.11.2015, 06:00
Steve Carell şi Jennifer Garner vin in filmul de animaţie Planes 2 – Planes: Fire & Rescue
Pentru această lună, canalul FilmBox Premium România a pregătit mai multe pelicule Disney pentru a bucura copiii mai mici sau mai mari.

Seria filmelor Disney începe sâmbătă, 14 noiembrie, ora 19.40, cu Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day o comedie cu Steve Carell şi Jennifer Garner, inspirată dintr-o carte pentru copii cu acelaşi nume ca şi filmul. Criticii au primit extrem de bine pelicula care a strâns încasări de 100 de milioane de dolari în întreaga lume.

Telespectatorii sunt poftiţi din nou în lumea Disney o săptămână mai târziu, pe 21 noiembrie, la 19.40, când este difuzat filmul de animaţie Planes 2 – Planes: Fire & Rescue. Actorul Ed Harris îşi împrumută vocea unuia dintre eroii animaţi.

Un alt film de animaţie de succes marca Disney, Strange Magic, va fi difuzat pe 27 noiembrie de la ora 19.25 pe acelaşi canal FilmBox Premium.

Iar pe 28 noiembrie, de la ora 21, Kevin Costner face un rol de excepţie în producţia Disney McFarland USA. Îl veţi vedea intrând în pielea unui antrenor de fotbal care face minuni cu o echipă de elevi. Povestea este inspirată dintr-un caz real petrecut în 1987.