Steven Tyler cântă cu rapperul Psy alias „Gangnam Style”

Apropo.ro / 20.10.2013, 10:00
Steven Tyler cântă cu rapperul Psy alias
Rockerul Steven Tyler, solistul trupei americane Aerosmith, a înregistrat un duet cu rapperul sud-coreean Psy, interpretul piesei "Gangnam Style".

Rapperul asiatic spune că a înregistrat acel single pentru noul său album şi că această colaborare inedită reprezintă pentru el un vis devenit realitate.

„Atunci când eram elev, plângeam la propriu când ascultam Aerosmith cântând piese precum «Crazy» şi «Amazing». Ei au fost modelele mele de viaţă şi acum am ajuns să colaborez cu Steven Tyler. Îţi vine să crezi? Iubesc viaţa pe care o am!”, a declarat Psy pentru versiunea italiană masculină a revistei Vogue.

Potrivit presei internaţionale, cei doi cântăreţi s-au cunoscut în culisele scenei, la un festival muzical din Singapore, în luna mai. Cu acea ocazie, Psy a postat pe Twitter o fotografie în care apare alături de Steven Tyler, dar şi o fotografie cu set list-ul trupei Aerosmith, pe spatele căruia Steven Tyler a scris următorul mesaj: „Psy, e o onoare şi o plăcere să te cunosc. Cu dragoste, Steven Tyler”.

Titlul piesei înregistrate de cei doi artişti nu a fost deocamdată dezvăluit.

Totodată, Psy a dezvăluit faptul că speră să lanseze un cover după o piesă celebră a trupei Queen, după o întâlnire cu chitaristul Brian May, în timpul căreia i-a descris muzicianului britanic felul în care Freddie Mercury i-a influenţat cariera şi felul în care se exprimă pe scenă.

„Nu pot să mă apropii de talentul lui de compozitor, dar, în privinţa prezenţei pe scenă, tot ce ştiu despre scenă şi despre prestaţia live, am învăţat din videoclipurile sale”, a spus Psy.

„Gangnam Style” a făcut din Psy un superstar internaţional, după postarea videoclipului acestei piese pe site-ul YouTube, în vara anului 2012. De atunci, videoclipul a fost vizualizat de 1,7 miliarde de ori, doborând toate recordurile.