Steven Tyler neagă despărțirea de Erin Brady

Apropo.ro / 01.11.2012, 17:00
Steven Tyler neagă despărțirea de Erin Brady
Steven Tyler infirmă zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de logodnica sa, Erin Brady, pentru a se concentra asupra noului turneu.

Steven Tyler neagă zvonurile apărute în presă conform cărora s-ar fi despărțit de logodnica sa, Erin Brady, pentru a se concentra asupra noului turneu mondial „Global Warming Tour” și a noului album al trupei „Music from Another Dimension!”.

Artistul, în vârstă de 64 de ani ,nu înțelege de unde a pornit o asemenea eroare, în condițiile în care el nu a avut nimic de declarat.

Cei doi doresc ca reprezentanții presei să înceteze cu declarațiile false și să le respecte intimitatea.

Tyler a cerut-o pe Brady de soție anul trecut, în luna decembrie, iar în martie Steven a dezvăluit că își dorește o nuntă într-un loc exotic precum Hawaii sau Thailanda.

Erin Brady, care este mai tânără cu 25 de ani decât artistul, va fi cea de-a treia soție a lui Steven Tyler.

Steven a mai fost căsătorit cu:

– modelul Cyrinda Fox între anii 1978-1987, alături de care are o fată – Mia, de meserie model

– designerul Teresa Barrick între 1988-2006, care i-a dăruit o fată, Chelsea, și un băiat, Taj

– relația cu Erin a debutat în 2006, după despărțirea de Teresa.

Liv Tyler este „rodul iubirii” dintre Steven și modelul Bebe Buell, o fostă iubită, care ulterior a negat că artistul ar fi tatăl copilului și a declarat ca tată biologic e un alt bărbat, Todd Rundgren. Deși simțea că Steven este tatăl ei adevărat, mama sa i-a recunoscut abia în 1991 faptul că totuși Steven este tatăl ei adevărat, an în care Liv și-a schimbat numele în Tyler.