Steven Tyler si-a pierdut doi dinti, dupa ce a cazut in baie

Apropo.ro / 26.10.2011, 11:30
Steven Tyler si-a pierdut doi dinti, dupa ce a cazut in baie
Steven Tyler, vocalistul trupei Aerosmith, a cazut, ieri, in baia hotelului din Paraguay in care era cazat, si a fost transportat la spital.

Steven Tyler, vocalistul trupei Aerosmith, a cazut, ieri, in baia camerei de hotel in care era cazat, in Asuncion, Paraguay, s-a taiat la fata si si-a pierdut doi dinti, informeaza Gandul.

Tyler a fost transportat la centrul medical La Costa din Asuncion, unde i i-au fost puse copci si i-au fost reparati dintii.

Muzicianul in varsta de 63 de ani urma sa cante in Paraguay, alaturi de colegii sai din trupa Aerosmith – in cadrul unui turneu in America de Sud -, insa concertul a fost amanat cu o zi.

Nicolas Garzia, de la compania care a organizat concertul din Paraguay, a scris pe platforma Twitter ca Tyler era deshidratat si avea probleme intestinale, iar din acest motiv a cazut.

De cealalta parte, un angajat al hotelului Bourbon de langa Asuncion, unde a fost cazat muzicianul, a declarat pentru un post de radio local ca Tyler a alunecat cand facea dus si a suferit „o cazatura urata”.

Aerosmith, concert in Romania

In urma cu doi ani, Tyler si-a rupt umarul dupa ce a cazut pe scena in timpul unui concert in South Dakota, iar accidentul a dus la anularea show-urilor pe care trupa urma sa le sustina in acea vara in America de Nord.

Tyler a semnat pentru un nou sezon ca jurat al show-ului de talente „American Idol” si tocmai si-a lansat o carte de memorii, intitulata „Does this Noise in My Head Bother You?”

Trupa Aerosmitha se afla in aceasta perioada in studiouri, unde inregistreaza al 15-lea album din cariera.

Aerosmith a concertat si in Bucuresti, pe 18 iunie 2010.