Știai că există șeminee speciale care sunt benefice pentru sănătatea noastră?

De: ApropoTV.ro / 23.09.2022, 11:44
Știai că există șeminee speciale care sunt benefice pentru sănătatea noastră?

Șemineele pe lemne, pe gaz sau pe peleți dar și renumitele modele de grătar Sibiu dau un ton elegant casei și grădinii tale. Bioșemineele decorative funcționează pe bază de bioethanol – șeminee speciale care, pe lângă designul spectaculos, au și proprietăți terapeutice datorită arderii cu flacără ecologică.

 

Aceste tipuri de șeminee sunt perfecte mai ales pentru cei care locuiesc într-un apartament la bloc și nu au posibilitatea să trăiască experiența unui șemineu veritabil pe lemne. Așadar, dacă esti în căutarea unui șemineu extrem de accesibil, dar în același timp calitativ, amplasat pe colț sau construit în rigips, șemineul cu bioetanol devine soluția perfectă!

 

Bioetanolul este o substanță non-toxică, care nu afectează sănătatea omului și a mediului înconjurător, ba chiar dimpotrivă, îmbunătățește calitatea și odorizează natural aerul din încăperea unde este folosit! Calitatea superioară a manoperei, siguranța, designul contemporan și ușurința utilizării, reprezintă doar câteva avantaje ale acestui tip de șemineu ieftin, care te va cuceri cu farmecul unic.

 

Fără complicațiile instalării unui șemineu clasic, acest model este ușor de montat și întreținut, nu are nevoie de materiale de construcții specifice precum mortar refractar, coș de fum sau plăci termorezistente și este disponibil în oferta meșterilor cu sediul central la Sibiu, într-o varietate generoasă de forme și dimensiuni, dintre care amintim: bioșemineele de perete, bioșemineele mobile sau cele încorporabile, de tip portal.

 

Bioșemineul este prieten cu mediul înconjurător

Șemineul cu biocarburant emite căldură, aburi și cantități neglijabile de dioxid de carbon, similare cu cele ale aerului pe care îl expirăm. Bio-combustibilul conține numai produse de origine naturală și se bucură de aprobare europeană NIH.

 

Are grijă de sănătatea noastră grație proprietățiilor terapeutice ale flăcării ecologice

Un șemineu cu biocombustibil îmbunătățește umiditatea aerului în interior și este potrivit pentru aromaterapie – un efect care prezintă o mulțime de avantaje pentru sănătate: îmbunătățește concentrarea; împrospătează aerul din încăpere ca o alternativă naturală la odorizantele chimice; oxigenează creierul și se bucură de o serie întreagă de alte beneficii terapeutice.

 

Încălzește-te natural

100% din căldură produsă în procesul de ardere al biocombustibilului este emisă în interiorul încăperii în care este amplasat șemineul, astfel încât acesta poate fi utilizat și ca sursă suplimentară de căldură în spațiile mici.

 

Te bucuri de un design atractiv

Șemineele cu bio-combustibil vă permit să vă bucurați de frumusețea flăcării naturale în orice spațiu, de la apartamente până la case, grădini, terase, hoteluri și restaurante. Datorită caracterului lor decorativ versatil, bioșemineele se bucură de design-uri atractive și sunt disponibile într-o multitudine de forme și dimensiuni.

 

Dacă esti interesat de bioșemineul special, te poti inspira online unde poți cumpăra online acest produse și focare de șeminee premium pe lemne, gaz sau peleți, coșuri de fum ceramice sau din inox, șeminee electrice, accesorii și materiale dedicate universului termic, alături de o mulțime de alte elemente decorative, care vin să completeze atmosfera unei locuințe calde și primitoare!