Sticlele de bere la control!

De: Dragos Tanase / 07.02.2008, 17:49
Sticlele de bere la control!
Pentru petreceri, cand nimeni nu mai stie ce si cat a baut, exista Beer Tracker - desfacatorul de bere care contorizeaza numarul de sticle.

Pentru cele mai tari petreceri, cand nimeni nu mai stie ce si cat a baut, exista Beer Tracker – desfacatorul de bere care contorizeaza numarul de sticle desfacute.

Costa mai putin decat o sticla de whisky contrafacuta (10 $) si poate fi singurul martor al dezmatului la care ai luat parte, informeaza Go4it.ro!

Citeste mai multe pe Mediafax.ro

Bergenbier, Timisoreana si Burger titulari pe terenul de fotbal

Dupa echipa nationala (Bergenbier) si Liga 1 (Burger), Cupa Romaniei a trimis si Timisoreana pe terenul de fotbal. Urmand tendinta jucatorilor din piata mondiala a berii, filialele multinationalelor din piata locala au inceput in ultimii ani sa isi promoveze brandurile principale prin sponsorizarea fie a unei competitii importante de fotbal, fie prin sponsorizarea a una sau mai multe echipe de fotbal.

Bergenbier, Timisoreana sau Burger s-au asociat cu fotbalul pentru a-si mari notorietatea, iar faptul ca cele trei marci de bere sunt si printre cele mai vandute de pe piata locala demonstreaza ca au facut una dintre cele mai bune alegeri.