„Ştie că nu ar putea face faţă”. Ce oferte a primit Bianca Drăguşanu după ce a fost dată afară de la Kanal D?

De: Cristiana Trifu / 17.08.2018, 14:20
„Ştie că nu ar putea face faţă”. Ce oferte a primit Bianca Drăguşanu după ce a fost dată afară de la Kanal D?
Colaborarea dintre postul de televiziune Kanal D şi prezentatoarea Bianca Drăguşanu s-a încheiat odată cu finalul sezonului „Te vreau lângă mine” din acest an

Bianca Drăguşanu a primit oferte de la alte televiziuni. Potrivit click.ro, Bianca Drăguşanu a refuzat un contract cu Antena 1. Ea ar fi fost cooptată în echipa vedetelor pentru noul sezon „Asia Expres”. Se pare că de data asta producătorii s-au gândit pentru o nouă serie de aventuri, dar în India.

„Bianca este obişnuită cu un anumit stil de viaţă şi îşi cunoaşte foarte bine limitele. Ştie că nu ar putea face faţă într-un format de acaest gen, de tip reality-show. De aceea a şi refuzat. În plus, ea nu vrea statut de concurentă sau de invitată la emisiuni. Dacă îşi dorea acest lucru, putea să rămână sub contract cu cei de la Kanal D, dar a preferat să-şi încheie toate socotelile cu ei”.

Iată motivele pentru care Bianca Drăguşanu a rămas fără emisiunea „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Decizia de a renunţa la Bianca Drăguşanu ar fi fost luată de cei din conducerea postului TV, nemulţumiţi de comportamentul vedetei lor. 

Surse din interior vorbesc despre un scandal mocnit, care pare să fi izbucnit imediat ce în presă au apărut imagini cu Bianca Drăguşanu şi milionarul englez Tristan Tate.

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

Departamentul de PR al Kanal D trebuia să se ocupe de imaginea Biancăi, pe timpul despărţirii de Victor Slav. Însă blondina a făcut lucrurile după propriul plac, fără a ţine seama că faptele ei afectează imaginea postului TV.