Stie Romania sa atace? Comenteaza aici tactica lui Piturca

Apropo.ro / 18.06.2008, 09:59
Crezi ca tactica lui Piturca, din meciul de aseara, a fost gresita sau acestea sunt limitele nationalei Romaniei?

Reprezentativa Romaniei si-a aratat limitele in partida de aseara, contra Olandei, cand a pierdut cu 2-0 in fata unei echipe improvizate de Van Basten.

Tactica lui Piturca a fost una defensiva, desi Romania avea neaparata nevoie de victorie in acest meci, calificarea depinzand numai de tricolori.

De-alungul istoriei echipa Romaniei a asteptat rezultatele altor echipe pentru a fi sigura de calificare, de aceasta data insa am dovedit ca nu putem face fata presiunii cand e vorba sa atacam pentru a marca.

Comenteaza aici tactica lui Piturca

Cotidianul L’Equipe comenteaza partida tricolorilor impotriva Olandei si spune ca "Romania s-a ars jucandu-se cu focul", criticand tactica lui Piturca de asteptare si de incercare a castigarii meciului pe final, ceea ce dupa parerea francezilor a fost "sinonima cu eliminarea".

"Refuzand sa se predea, Piturca si oamenii lui au sfarsit prin a plati scump. Astfel, Italia va juca in sferturi. Jucandu-se cu focul, Romania s-a ars. Piturca si oamenii sai, care s-au multumit prea mult timp sa astepte, pentru a incerca sa faca diferenta pe final de meci, au sfarsit prin a inregistra o infrangere sinonima cu eliminarea. Prea timizi inainte de pauza, prea dominanti dupa, romanii nu i-au dat deloc cu adevarat motive de ingrijorare lui Maarten Stelkelenburg. Acest meci a avut mult timp aspectul unui simplu joc de pregatire", scrie sursa citata.

Comenteaza aici articolul aparut in L’Equipe

Cine ar fi trebuit introdus pe teren?

A gresit Piturca selectia celor 23 de jucatori?

Ar trebui sa demisioneze Piturca?

Citeste aici:

"Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice :

 Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?… (citeste tot bancul)