Ştii care e mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman?

Apropo.ro / 17.04.2013, 12:08
Ştii care e mineralul prezent în cantitatea cea mai mare în corpul uman?
Răspunsul este simplu şi logic: calciu.

Peste 99% din totalul de calciu din corpul uman se găseşte în oase, în dinţi şi are rol de susţinere a structurii acestora. Restul de 1% este prezent în sange, muşchi şi fluidele intercelulare. El este necesar pentru contracţia musculară, funcţionarea vaselor de sânge, secreţia hormonilor şi enzimelor, precum şi în transmiterea semnalelor prin sistemul nervos.

CalciviD formula citrat este indicat tuturor persoanelor care necesită suplimentarea aportului de calciu, chiar şi celor care prezintă contraindicaţii la administrarea altor forme de saruri de calciu.

Deoarece este produs majoritar din substanţe naturale, CalciviD citrat poate fi luat pe stomacul gol; nu irită mucoasa gastrică .

Resorbindu-se rapid în cantitate suficientă, CalciviD citrat aduce doza de calciu necesară sănătăţii şi rezistenţei oaselor, dar cu un rol important şi în circulaţia sângelui şi în funcţionarea normală a inimii.

La asimilarea eficientă contribuie şi conţinutul de vitamina D din combinaţia optimă indispensabilă a formulei CalciviD citrat: 300 mg calciu citrat – legături organice şi 200 UI vitamina D3.

Calcivid Citrat de la Béres este un produs cu tradiţie în Ungaria, fiind recunoscut pentru substanţele majoritar naturale folosite în producţie. Compania este prezentă în ţara de origine cu peste 50 de produse, fiind şi liderul de piaţă la categoria de suplimente nutritive.