Stii culori pasionale ?

Apropo.ro / 08.02.2002, 09:24
Stii culori pasionale ?
Vrei sa fii in centrul atentiei, vrei sa comunici ce simti, vrei sa arati cum gandesti? Si asta,intr-un mod mai subtil, mai chic. Iti recomandam culorile...si iti spunem ce inseamna fiecare. Culorile pot fi revelatia unor mesaje foarte ciudate. De exemplu, modul in care te imbraci

Vrei sa fii in centrul atentiei, vrei sa comunici ce simti, vrei sa arati cum gandesti? Si asta,intr-un mod mai subtil, mai chic. Iti recomandam culorile…si iti spunem ce inseamna fiecare.

Culorile pot fi revelatia unor mesaje foarte ciudate. De exemplu, modul in care te imbraci intr-o anumita zi arata perfect ce simti, fara ca tu macar sa-ti dai sema. Poate arata ca ti s-a intamplat ceva frumos, sau ca ceva te-a deranjat, sau te-a impresionat.

Rosul semnifica in primul rand optimism si incredere in tine si, poate in cei din jur.Cei care aleg de obicei sa se imbrace in rosu, sau sa aiba un accesoriu de acesta culoare emana energie. Intr-o relatie, acesta culoare poate sa o faca mai incitanta, mai indrazneata si sa mareasca pasii inainte.

Galbenul arata optimismul, dar da si o senzatie de liniste, de compromis, de impacare. Nu e agresiv ca rosul si lasa intotdeauna o portita de iesire, dintr-o situatie mai delicata. Sau, prin galben pot sa maschez tristetea. Faci invers : te ascunzi dupa o culoare vesela, plina de lejeritate.

Albastrul…. e pur. Bine, nu chiar in toate cazurile, dar,da un sentiment de serenitate, de liniste, de impacare. Si totusi, e o culoare care respinge apropierea, care tine la distanta. Confera mult stil, dar nu creeaza relatii, mai mult le impune, le forteaza. Albastrul e cu siguranta distinctiv.

Verdele e o culoare muscatoare. E crud, da senzatia de proaspat, dar si de duritate, de rigiditate. ( De altfel, culoarea cea mai respinsa de bolnavii psihic este verdele ). E o nuanta cu care nu toata lumea se poate adapta atat de usor, dar care tocmai prin rigiditatea ei este atat de seducatore. In orice caz, nu va imbracati in verde de la prima intalnire.

Maroul…immm, greu de spus. De obicei arata o afectiune de sanatate. Si totusi e atat de calda si de dezinvolta. Ganditi-va la o intalnire de afaceri : toti barbatii la costum, negru, la dunga ( de simti ca te taie ), nimic mai rigid, mai agresiv. Incearca sa vii intr-un costum maro, fara cravata. Destinzi atmosfera, esti interesant, nonconformist, si …. pana la urma conteaza ce ai in cap.

Movul e culoarea contradictiilor : doar e combinatia intre albastru si rosu. Daca preferi culoarea asta , ai momente de candoare, de zapaceala, de distantare,dar, in acelasi timp poti sa ai multa caldura si optimism. Te transformi de la copilul cuminte si inocent, intr-o pantera cu ochi sacntaietori. Si asta, cum ai bate din palme.

Albul si negrul : sunt doua extreme, doua tonuri. Ele nu sunt culori, nu creaza nici o nuanta. Cei care le poarta dau impresia de totala impartialitate. Una mai sobra, in cazul negrului, iar alta mai soft, pentru alb. Sunt oricand culorile elgantei, merg oriunde si la orice. Doar ca daca le folosesti in exces, vei fi plictisitor ( sau plictisitoare ).

Andra Miron