Bianca Elena Constantin: “Titlul de Miss mi-a schimbat radical viaţa”

  • 26.04.2011
  • ● Vizualizări: 3523
 Bianca Elena Constantin: “Titlul de Miss mi-a schimbat radical viaţa”

Este posibil ca o femie frumoasă să fie mai mult decât atât? Miss Universe România 2009 spune că da, şi este încântată că a devenit de curând partenera lui Mircea Radu la "ÎnTrecerea Anilor".- Cum a ajuns Miss UniverseRomânia 2009 să prezinte alături de Mircea Radu, "ÎnTrecerea anilor" la TVR 1?

Pentru noua stagiune a emisiunii "ÎnTrecerea Anilor" echipa a decis să aducă anumite elemente noi printre care şi înlocuirea unuia dintre căpitanii de echipă. Mircea a contactat Organizatia Miss Universe România, pentru a obţine câteva recomandări şi m-a ales pe mine. Cred că acea întâlnire a fost una dintre probele de foc ale vieţii mele. Mircea este un om care stăpâneşte foarte bine arta interviului şi mărturisesc că timp de o oră şi jumătate a trebuit să fac faţă unui tir de întrebări dintre cele mai diverse. Am fost fericită pentru că întotdeauna mi-am dorit să lucrez într-o televiziune, iar după câştigarea titlului m-am pregătit mult pentru asta. Am beneficiat de cursuri de dicţie, de mişcare scenică, am participat la multe emisiuni de televiziune în calitate de invitat şi am studiat foarte mult apariţiile în media ale vedetelor internaţionale.

-De câte ori ţi se spune pe zi că eşti frumoasă?
N-am făcut niciodată un bilant, dar mărturisesc ca sunt complimentată destul de des. Însă în lumea în care trăim nu mai este suficient să fii doar frumoasă. O femeie frumoasă trebuie să muncească dublu, pentru a demonstra celor din jur că este şi inteligentă. Dacă mai este şi blondă, asa cum sunt eu, lucrurile sunt şi mai grele.

- Care a fost cel mai frumos compliment pe care l-ai primit?

Poate cel mai frumos compliment pentru o fată este să primească titlul de regină a frumuseţii în ţară ei. Pentru mine primirea coroanei rămâne cel mai frumos compliment, dar îmi amintesc întotdeauna cu plăcere si de cuvintele lui Mircea Radu, atunci când mi-a urat bun venit în echipa lui. Faptul că a apreciat înainte de toate felul în care i-am vorbit şi personalitatea mea, mă face să încadrez acel momet la capitolul cele mai frumoase complimente.

-Care este secretul frumuseţii tale?
Cred că gena. Am moştenit de la părinţii mei atât trăsăturile cât şi modul sănătos de a trata viaţa şi oamenii. Pentru toate acestea le sunt recunoscătoare. De multe ori cei din jur mi-au apreciat zâmbetul. Alţii, ochii. Eu cred că întotdeauna trebuie să existe o armonie între fizic şi mental. Degeaba eşti frumoasă dacă nu ai o educaţie aleasă, dacă nu eşti rafinată, elegantă şi dacă nu poţi purta o discuţie. Important este să ştii să-ţi ascunzi defectele şi atunci vei fi tratată aşa cum trebuie să fie tratată o femeie frumoasă.

-Cum îţi îngrijeşti părul şi pielea?
În ceea ce priveşte îngrijirea părului meu, am de povestit o întreagă istorie. În ultimii doi ani am încercat toate variantele de culori. Am impresia că la vârsta aceastâ toate fetele vor să experimenteze. Acum urmez un tratament de două ori pe săptămână, care constă în aplicarea unor măşti pe bază de lapte şi o dată pe săptămână merg la salon, unde aplic un alt tratament profesional. Dar un lucru foarte important pentru ingrijirea părului şi a pielii este atenţia pe care o acorzi alimentaţiei zilnice. Pentru hidratarea pielii aplic lapte de corp, de două ori pe zi şi fireşte, nelipsita cremă cu efect anticelulitic.

- Cum te menţii?
Am avut întotdeauna grijă de felul în care arăt, aşa că mi-am format un stil de viaţă de la care nu mă abat. Merg la sala de fitness de trei ori pe săptămână, ţin un regim alimentar destul de strict. În meniul meu zilnic nu sunt trecute decât salate de fructe sau de legume. Muncesc destul de mult şi sunt nevoită să mă împart între cursurile de la facultate, şedinţe foto, lecţii de dictie, repetiţii şi filmări. Nu pierd nopţile aproape niciodată, nu fumez şi nu beau băuturi alcoolice.

- Ce sfaturi legate de frumuseţe le-ai da tinerelor aspirante la titlul de Miss?
Fetelor care-şi doresc să intre în maşina asta mediatică numită Miss Universe, le recomand să fie cât mai naturale, să nu se abată de la educaţia pe care o primesc atât acasă cât şi în şcoli, să nu aibă modele printre cei ce formează peisajul mediatic autohton, să aibă încredere în calitatile lor. Este important şi un dram de curaj şi să învingi prejudecăţile formate în timp despre participantele la concursurile de frumuseţe. Mie mi-a fost schimbată radical viaţa. Dintr-o studentă oarecare, venită din provincie să învete la Bucureşti, am ajuns ceea ce sunt astăzi şi cu siguranţă nu mă voi opri aici.


Comentarii
ABONARE

Abonează-te la newsletter ca să primești cele mai noi informații