Stil și confort – TOP 5 jachete de primăvară pentru femei

Apropo.ro / 22.06.2022, 11:40
Stil și confort - TOP 5 jachete de primăvară pentru femei

Totul prinde viață primăvara: la fel și noi! După iarnă, abia așteptăm haine ușoare și aerisite. Nu este încă prea cald, așa că o jachetă de primăvară de damă este o necesitate pentru orice ieșire. Astăzi vorbim despre jachetele noastre de tranziție preferate. Curios? Vă invităm să citiți!

Jachetă matlasată de primăvară pentru femei

Preferata noastră în acest sezon (și pentru mai multe anterioare, pentru că este cu siguranță cea mai la modă îmbrăcăminte exterioară) este jacheta matlasată de damă. Varianta de primăvară a jachetei matlasate este mai ușoară decât geaca de iarnă, deoarece nu are o umplutură atât de caldă, dar este necesară pentru diminețile și serile încă reci. Este o soluție universală pentru birou, atât pentru ocaziile mai formale, cât și pentru cele complet libere și spontane.

Vă faceți griji că jacheta matlasată vă va face să arăți neplăcut? Ajunge la un model cu talie sau cu centură decorativă în talie. Datorită acestui lucru, vei arăta grozav și într-o jachetă matlasată. Iar dacă cauți un vârf de eleganță, alege un model cu blană sau fermoare decorative, contrastante. O astfel de jachetă de primăvară de damă va impresiona pe toată lumea.

Jachetă parka de primăvară pentru femei

E timpul pentru ceva pentru cei frig. Primăvara, temperaturile se încălzesc, dar asta nu înseamnă că poți purta doar un hanorac. Când faci parte din grupul de oameni care îngheață constant, îți recomandăm insistent să alegi ceva mai cald. Poate o jachetă parka de primăvară pentru femei va fi ceva pentru tine? Mai lungă decât o jachetă clasică, caldă și încă la modă. Parka peste un pulover și blugi arată grozav cu cizme. Vă recomandăm în special parka kaki sau bej. Sunt universale și ușor de coafat. Ii iubim!

Jachetă de tranziție pentru femei

Următorul nostru favorit este cel mai la modă jachetă bomber din acest sezon. Ne-a plăcut versiunea sa sport, cu petice și inscripții ca de la un colegiu american. Arată grozav cu blugi și rucsac: este o ținută grozavă nu numai pentru școală. Trebuie recunoscut, totuși, că jacheta bomber de primăvară pentru femei este cu siguranță mai puțin formală decât o jachetă matlasată sau o parka, așa că rezervă-o pentru întâlniri cu prietenii sau la cinema.

Geaca de dama sport de primavară

Jacheta de tranziție sportivă pentru femei nu este nici un model formal, dar cine face sport, se plimbă la munte sau măcar plimbă câinele știe că este un model esențial în fiecare garderobă. Confortabil, dar și la modă – o jachetă sport de primăvară ar trebui să apară în garderoba ta. Țini-o mereu la îndemână: nu știi niciodată când îți va fi de folos!

Jacheta ta preferată de primăvară pentru femei

Și-a găsit un loc în TOP 5. De ce? Pentru că tendințele sunt importante, dar nu cele mai importante. Cheia este să te faci să te simți bine. Așa că alege un model care să-ți placă, în care să te simți confortabil și care să se potrivească bine cu celelalte haine ale tale. Geaca de primăvară damă vă va asteapta la magazinul Ozonee. Veți găsi, de asemenea, multe alte haine care vă vor schimba garderoba fără a vă încorda bugetul. Vă invităm la cumpărături!