Stilista Adina Buzatu ar putea ajunge la închisoare

De: Gabriela Voicu / 04.10.2012, 12:30
Stilista Adina Buzatu ar putea ajunge la închisoare
Adina Buzatu ar putea primi o condamnare de până la trei ani de închisoare, pentru punerea în circulație a unor produse contrafăcute.

Stilista Adina Buzatu a intrat în atenția polițiștilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliției Capitalei după ce mai mulți clienți au sesizat că diferite magazine de lux vând haine „Made in Turkey” sau „Made in China” pe post de creații vestimentare ale marilor case de modă.

Polițiștii au verificat zeci de magazine, printre care și cele deținute de Adina Buzatu, „Trends”, și au descoperit nereguli: haine luate en-gros, cu etichetele schimbate, pantofi de calitate îndoielnică vânduți la prețuri de Milano și „turcisme” fără acte de proveniență.

Adina Buzatu

Surse din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au precizat pentru „Național” că în boutique-urile Adinei Buzatu – care susține că vinde doar produse realizate de companii celebre – au găsit costume și cămăși fabricate în Turcia. Stilista nu a putut justifica prezența respectivelor articole de îmbrăcăminte, iar ofițerii au declanșat o anchetă penală în urma căreia se va stabili ce haine cumpărate din bazar a vândut Adina Buzatu la preț de produse exclusiviste.

Dacă dosarul va ajunge în instanță, Buzatu ar putea primi o condamnare de până la trei ani de închisoare, pentru punerea în circulație a unor produse contrafăcute.