Stilistul Marian Darta pune gura pe sticla, ca sa puna mana pe sarpe (Video)

Apropo.ro / 06.10.2008, 16:18
Muzica, dans, vedete si voie buna! Cam asa am putea categorisi petrecerea de lansare a celui mai recent album semnat Angela Rusu.

Muzica, dans, vedete si voie buna! Cam asa am putea categorisi petrecerea de lansare a celui mai recent album semnat Angela Rusu.

Vedetele autohtone au lasat inhibitiile la o parte si s-au distrat asa cum rar se intampla (daca munca ne ocupa mai mult decat 8 ore pe zi…).

Printre vedetele prezente la eveniment s-a aflat si Carmen Plesa, alaturi de sarpele Ka, o prezenta obisnuita. Ka este o prezenta placuta si de fiecare data sta linistit langa stapana sau in bratele vrunui model sexy.

De data aceasta, sarpele a nimerit pe gatul hair-stylistului Marian Darta care a si incercat sa invinga teama de reptile. Totul a fost ok pana cand Ka s-a incolacit putin in jurul gatului lui Marian, si a durat doar o clipa pana cand acesta i-a aplicat o punere la pamant ca in K1.

Din fericire nimeni nu a fost ranit, iar peterecerea a continuat mai departe. Marian a declarat ca fara un strop de bautura nu ar fi avut curajul de a pune mana pe sarpe.

Cat de comica a fost situatia si cum se simte Marian Darta dupa intalnirea cu sarpele puteti vedea in VIDEO-ul celor de la Povestiri de Noapte (prezentate de Cabral si Mircea Solcanu).

Carmen Plesa si Ka

carmen plesa si ka