Stilul Gabrielei Spanic

Apropo.ro / 31.01.2005, 17:05
Stilul Gabrielei Spanic
Cine spunea ca tinutele business-woman sunt terne și lipsite de acel... "chic"? Designerii, desigur! Gabriela Spanic contrazice, insa, orice fel de prejudecata. În timpul recentei sale vizite în Romania, Gabriela Spanic a adoptat mai multe ținute, foarte diferite ca stil.


Cine spunea ca tinutele business-woman sunt terne și lipsite de acel… „chic”? Designerii, desigur! Gabriela Spanic contrazice, insa, orice fel de prejudecata.

În timpul recentei sale vizite în Romania, Gabriela Spanic a adoptat mai multe ținute, foarte diferite ca stil. Rezultatul a fost însa același. Gabriela a radiat sex-appel și îmbracata într-o rochie ultrasexi sau în jeans, dar și atunci cand a purtat cu nonșalanța ținute „de serviciu”.

Secretul senzualitații ei nu este doar atitudinea de diva, ci și alegerea modelului adecvat siluetei: formele frumos conturate ale Gabrielei sunt puse în valoare de linia cambrata a sacoului, precum și de marginile rotunjite. Fusta este ușor conica, simpla, croiala urmand linia corpului.