Stilul Sarah Jessica Parker

Apropo.ro / 27.02.2008, 10:58
Mereu la inaltime, deoarece tocurile nu lipsesc din tinuta ei, Sarah poate ca nu e un etalon de frumusete dar e cu siguranta foarte simpatica.

O stim din celebrul serial “Sex and the City” pentru ca toate i-am urmarit peripetiile celebrei newyorkeze. Mereu la inaltime, deoarece tocurile nu lipsesc din tinuta ei, Sarah poate ca nu este un etalon de frumusete dar este cu siguranta foarte simpatica.

Sarah Jessica Parker sau bine cunoscuta Carrie Bradshaw este pe placul iubitoarelor de moda din intreaga lume datorita outfiturilor ei extravagante.

Aceasta regina a stilului face combinatii dintre cele mai surprinzatoare iar

Consiliul Designerilor de Moda Americani ia acordat in 2004 premiul « Style Icon », datorita stilului vestimentar imprevizibil si nonconformist. Odata cu aparitia ei in “Sex and the City” aceasta impatimita a modei a produs o adevarata revolutie in ceea ce priveste stilul vestimentar.

Mare iubitoare de pantofi aceasta a dus in atentia publicului branduri ca Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Balenciaga si Fendy.

In viata de zi cu zi, Sarah este adepta stilului “less is more”, iubeste pantalonii largi, de in, tricourile confortabile si din cand in cand cate o rochie de jerseu.

Este vazuta des in negru dar merge si pe culori indraznete pe care le combina foarte original.

Oscar de la Renta, Narciso Rodriguez si Chanel sunt designerii ei preferati, cei la care apeleaza de cele mai multe ori.

Un accesoriu la care tine foarte mult sunt pantofii, neaparat cu toc inalt, ce poarta semnatura Manolo.

In ceea ce priveste machiajul, Sarah nu este un mare fan al acestuia. In timpul liber nu poarta decat un ruj si un gloss iar pe covorul rosu prefera smokey eyes.

Un alt lucru care o defineste este parul. Aceasta trece prin multe schimbari : de la cret, sarmos si dezordonat, in anii lansarii, la coafuri inelate, apoi la par super plat pentru ca in final sa ajunga la coafura suvitata.

Podoaba capilara este foarte importanta pentru SJP, aceasta folosind pentru intretinerea parului sampon pentru cai, ca multe alte vedete de la Hollywood. Se pare ca acesta da rezultate pentru ca parul ei arata impecabil.

Pentru a se mentine in forma si pentru a arata bine la corp, deoarece multe dintre tinutele ei dezvaluie abdomenul, Sarah este adepta dietei Zone, ceea ce inseamna ca aceasta consuma portii medii de alimente sarace in carbohidranti si bogate in proteine. Nu are mereu un program de fitness, dar incearca sa faca cat mai multe exercitii si merge mult pe jos.

Datorita stilului inconfundabil, Parker a devenit foarte influenta in lumea modei fiind de-a lungul timpului imaginea celor mai mari brenduri din lume ale aceastei industrii.

Sarah are o linie vestimentara proprie, Bitten, iar la aceasta se adauga « Lovely » si ”Covet”, doua parfumuri ce ii poarta semnatura.

Daca va este dor de miss Carrie Bradshaw, aceasta se intoarce in « Sex and the City : The Movie » pe 13 iunie 2008, cand va avea loc premiera la noi, pentru ca premiera mondiala este pe 30 mai 2008.

Asa cum ne-a obisnuit, Sarah face moda, iar paparazzi au suprins cateva tinute din noul film , asa ca acestea au facut deja inconjurul lumii.

Redactorul sef de la Harper’s Bazaar este de parere ca "hainele din acest film sunt atat de sexy, iar moda din ultimii ani nu a mai fost asa sexy: fuste scurte, rochii de cocktail, cui nu i-ar placea?"

In ceea ce priveste vestimentatia nu ma indoiesc ca va fi una de senzatie, sa speram ca si filmul va fi pe masura asteptarilor.

Cu siguranta Sarah Jessica Parker este pe gustul meu. Voi ce spuneti, merita ea sa fie numita « regina a stilului » ?