Ştim cine va câştiga sezonul 5 „Chefi la cuţite”. În platou a venit un astrolog şi le-a citit chefilor în stele

De: Cristiana Trifu / 10.04.2018, 15:46
Ştim cine va câştiga sezonul 5
Aseară, poveştile de viaţă ale concurenţilor au prins contur, iar alegerile culinare ale unora dintre ei au fost un pariu sigur pentru a ajunge în etapa următoare. Cea mai spectaculoasă dintre farfurii a avut la bază o reţetă dulce, marea provocare a bucătarilor de la bancul de lucru.

Mihai Chelaru cunoaşte tehnicile care fac spectacol în domeniul gastronomic şi a reuşit să îi impresioneze pe chefi printr-un desert de ciocolată sculptat, care nu doar că a avut savoare, dar a îndeplinit şi rigorile de plating:

,,Mihai, nu sunt foarte multe de spus…bravo! A avut gust!” au afirmat chefii. Bucate tradiţionale, dar şi reinterpretări curajoase au stat sub cloşurile primei ediţii, iar în spatele uşilor misterioase s-au aflat concurenţi inediţi. O doamnă de 75 de ani şi-a declarat deschis simpatia pentru chef Scărlătescu, o fetiţă şi-a văzut visul împlinit în momentul în care mama sa a obţinut cuţitul juraţilor, o astroloagă a prezis viitorul juraţilor în cel de-al cincilea sezon, iar cel care îi livrează lui chef Dumitrescu mâncare a reuşit să surprindă şi aseară la jurizare printr-un preparat asiatic gătit cu tehnici speciale, sushi cu somon. Umorul a fost asigurat de Costinel Burtoi, un individ energic şi degajat care îi aseamănă pe cei trei chefi cu ,,Sfânta Treime”: ,,Sunt de meserie unul din cei 40 ai lui Ali Baba”, a declarat acesta amuzat. Deşi s-a înscris într-o luptă culinară, ajuns în platou a recunoscut că cea mai mare dorinţă a sa este să facă un selfie cu cei mai simpatici juraţi. Chiar dacă sesiunea sa de gătit a fost întreruptă de telefoanele soţiei, Costinel a dus la bun sfârşit provocarea şi a reuşit să pună zâmbetul pe buze tuturor, în ciuda faptului că nu a trecut în etapa următoare: ,,V-am captat atenţia, pentru câteva secunde am reuşit să vă duc în lumea mea. Nici nu-mi doresc mai mult, pentru mine e suficient!”.

Surprizele continuă şi în seara aceasta, când printre aburii bucatelor înscrise în lupta celui de-al cincilea sezon se vor ivi alte personaje impresionante, care nu îi vor lăsa indiferenţi pe Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. De la ora 20:00, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o nouă rundă de jurizări pe nevăzute, în care misterul, talentul, reacţiile inedite şi umorul se vor regăsi deopotrivă în cea de-a doua ediţie a sezonului de poveste ,,Chefi la cuţite”.