Sting îşi DEZMOŞTENEŞTE copiii! Cui lasă AVEREA de 180 de milioane de dolari?

De: Cătălina Matei / 24.06.2014, 09:37
Sting îşi DEZMOŞTENEŞTE copiii! Cui lasă AVEREA de 180 de milioane de dolari?
Deşi este unul dintre cei mai bogaţi artişti din Marea Britanie, cu o avere estimată la 180 de milioane de dolari, Sting nu vrea să le lase nimic moştenire celor şase copii ai săi.

A crescut într-o familie modestă de muncitori, în oraşul Wallsend din comitatul North Tyneside, iar acum averea sa a fost estimată la 180 de milioane de dolari. Cu toate acestea, Sting a declarat că cei şase copii ai săi nu vor beneficia de aceşti bani.

”Ei nu prea vor avea ce să moştenească, deoarece cheltuim banii (…). Copiii trebuie să muncească” , a precizat cântăreţul pentru Mail on Sunday. Sting a mai spus că nu doreşte ca averea lui să devină „o piatră de moară” pentru moştenitorii săi.

„Le-am spus că nu le vor rămâne prea mulţi bani, deoarece îi cheltuim. Avem o mulţime de obligaţii. Cheltuim veniturile obţinute şi nu prea mai rămâne mare lucru”, a declarat Sting, citat de contactmusic.com.

Asta nu înseamnă că artistul îşi neglijează copiii, din contră! „Evident, dacă ar avea probleme, i-aş ajuta, dar nu a trebuit să fac acest lucru. Ei au această etică a muncii care îi motivează să reuşească prin propriile merite”, a mai spus Sting.

Cântăreţul a fost căsătorit, în perioada 1976 – 1984, cu Frances Tomelty şi au împreună doi copii: Joseph (Joe), născut în noiembrie 1976, şi Fuchsia Catherine (Kate), născută în aprilie 1982. La scurt timp după naşterea celui de-al doilea copil al său, Sting s-a despărţit de Frances Tomelty şi a început o relaţie cu actriţa şi producătoarea de film Trudie Styler. Cei doi s-au căsătorit pe 20 august 1992. Artistulşi Trudie Styler au împreună patru copii: Bridget Michael (Mickey), Jake, Eliot Pauline (Coco) şi Giacomo Luke.

În prezent, Sting ocupă locul al nouălea în topul celor mai bogaţi muzicieni din Marea Britanie şi Irlanda alcătuit în 2013 de Sunday Time.

Foto: Hepta