Sting revine la Bucureşti

Apropo.ro / 20.02.2013, 10:23
Sting revine la Bucureşti
Artistul va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale, acompaniat de o trupă formată din cinci instrumentişti.

Turneul porneşte în luna mai în America de Nord, iar în iulie ajunge în Europa, cu spectacole programate în Suedia, Franţa, Germania, Norvegia, Italia şi România. Concertul de la Bucureşti are loc pe data de 31 iulie, este găzduit de Romexpo.

Biletele se găsesc la vânzare în Reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, precum şi online, pe eventim.ro.

Compozitor, interpret, autor, actor, activist – Sting s-a născut în oraşul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland şi Andy Summers. Formaţia a lansat cinci albume, a câştigat şase Premii Grammy, iar în 2003 a fost introdusă în The Rock and Roll Hall of Fame.

Din 1985, Sting a lansat 13 albume solo. Pentru a marca aniversarea a 25 de ani de carieră, Sting a lansat “25 Years”, un box set de colecţie şi albumul “The Best Of 25 Years”. Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo dar şi alături de Police, iar ca artist solo a câştigat încă 10 Premii Grammy, un Golden Globe, un Emmy şi a fost de trei ori nominalizat la Oscar.