Sting va lansa un album nou pe 24 septembrie

De: Gabriela Voicu / 06.06.2013, 17:00
Sting va lansa un album nou pe 24 septembrie
Sting pregătește un nou album, dar și un musical pe a cărui coloană sonoră va include câteva piese de pe noul material discografic numit "The Last Ship".

Purtătorul de cuvânt al cântărețului britanic Sting a confirmat că acesta va lansa albumul „The Last Ship”, primul material nou după cel din 2003, „Sacred Love”.

Câteva piese de pe noul CD vor fi folosite și pentru coloana sonoră din musical-ul de pe Broadway numit tot „The Last Ship”, la care Sting lucrează de câțiva ani și în care urmează să joace, dar și melodii pe care muzicianul nu a dorit să le includă în acest musical inspirat partial din albumul său „The Soul Cages”.

Sting – „Englishman In New York”

Programat să debuteze în districtul Great White Way anul viitor, musical-ul regizat de Joe Mantello se desfășoară în Wallsend, Anglia, într-o zonă apropiată celei în care a copilărit Sting.

Artistul în vârstă de 61 de ani, al cărui nume real este Gordon Matthew Thomas Sumner, a mai avut apariții în filme, „Still Bill” (2009), „Do It Again” (2010) și „Life’s Too Short” (2011) fiind câteva dintre ele.