Ştire şoc despre Mădălin Ionescu! „A fost răpit şi desfigurat de interlopi”

De: Nicoleta Nicolae / 05.08.2015, 11:38

Ştire şoc despre Mădălin Ionescu!
Madalin Ionescu ar fi aflat dintr-un articol de pe internet că a fost răpit de interlopi si bătut fără milă. Pentru că ştirea este falsă, vedeta Kanal D a ales să o dezmintă pe contul său de Facebook, fiind foarte revoltat.

„Ştiaţi ca sunt ziarişti care scriu ştirile pe buda ( scuzati-mi expresia), după un consum excesiv de mici alterati şi bere expirata? Nu m-as mira ca astfel de mizerii umane sa consume la greu si etnobotanice, altfel nu îmi explic cum pot vomita „stiri” ca cea de azi! ” Madalin Ionescu răpit şi desfigurat de interlopi „! Mai mult, sconcsii ăştia penali au avut tupeul de a implica şi politia romana în povestea asta ( cică as fi depus plângere după ce unii m-ar fi băgat în spital).

Va arat tuturor fata mea „desfigurata ” după întoarcerea din Grecia ! Vedeţi urmele luptelor cu nenorociţi aia de calamari, cu carafele de vin din Limnos, cu bestiile alea de scoici saganaki, cu nenoricitii aia de peşti spada etc! As fi înţeles dacă de 1 aprilie unii confraţi ar fi lansat o astfel de poveste, deşi e cam dura şi cumva sifilitica, dar asa, în plina vacanta, fără nicio justificare… e de neconceput!

Îmi miroase a schizofrenie şi a proces! Îmi va fi uşor sa închid site-ul care a emis tâmpenia asta! Insa… informaţia pare mai degrabă opera pacalicilor din concurenta , care s-au stafidit după un sezon în care au fost ridiculizati permanent! Jenant!”, a scris Madalin pe Facebook.