Ştirea care a şocat showbiz-ul! Dana Rogoz a murit?

De: Nicoleta Nicolae / 30.07.2015, 09:20


Ştirea care a şocat showbiz-ul! Dana Rogoz a murit?
Dana Rogoz se afla într-un mall din Capitală, atunci când a avut parte de un şoc de zile mari. Actriţa a mărturisit că o doamnă o considera... nici mai mult nici mai puţin decât moartă!


Dana a fost foarte afectată de cele întâmplate aşa că a povestit totul pe blogul său personal. „Acum câteva zile, o doamnă se opreşte când ma vede în faţa rulotei parcată într-un mall din Capitală şi, după ce mă recunoaşte, exclamă: “Aaaa…Credeam că ai murit!”, a scris Rogoz.

Dana Rogoz a explicat pas cu pas cum s-a petrecut întreaga scenă şi stările prin care a trecut în acele momente. „Bun…cu ce să încep?! Sunt obişnuită ca atunci când oamenii mă recunosc pe stradă să îmi spună: “Aaa…tu esti fata aia de la televizor” sau “Te ştiu, nu?” sau “Ce faci măi, Abramburica?” sau “Sa ştii că ai o dulceaţă de băiat” sau “Uite-o mă pe Mimi de La bloc! Salută-l pe Nelu Curca din partea mea” sau “Facem o poza?” sau “După voce te-am recunoscut” sau “Eşti mai slabă în realitate” sau “Să ştii că îţi urmăresc blogul!” sau “Mi-ai marcat copilăria”…Dar la “Credeam că ai murit” sincer vă spun că nu mă aşteptam. Efectiv nu eram pregatită de o astfel de abordare, drept urmare mi-a luat vreo 4 secunde să depăşesc şocul”, a mai adăugat Dana Rogoz pe blog.

Însă actriţa a rămas de-a dreptul şocată să constate că nu numai doamna respectiva credea acest lucru. „Si eu am fost in Romania acum o sapt si am auzit ca ai murit… eu am sustinut ca nu e adevarat caci il vad mereu pe puiutul tau postat de tine dar…”, a scris o fana. „Dude! Sunt cat se poate de vie!”, a ţinut să mai precizeze actriţa.