Ştirile PRO TV prezintă Spectacolul Sărbătorilor

Apropo.ro / 29.12.2008, 00:00
Ştirile PRO TV prezintă Spectacolul Sărbătorilor
Şi în 2009, Ştirile PRO TV vor urmări pas cu pas spectacolul vieţii. Cele mai importante evenimente, cele mai ciudate întîmplări şi cele mai spectaculoase momente vor fi aduse telespectatorilor de reporterii Ştirilor PRO TV.

Echipa de jurnalişti de la “România, te iubesc!” a pregătit telespectatorilor PRO TV o incursiune printre cele mai bune reportaje, de-a lungul a trei ediţii de excepţie. În fiecare seară, de pe 2 pînă pe 4 ianuarie, Cristian Leonte îi invită pe telespectatorii PRO TV să spună din nou ”România, te iubesc!”. Trei ediţii speciale le vor aduce acestora cele mai bune şi mai de impact reportaje ale campaniilor sociale iniţiate de Ştirile PRO TV, dar şi poveşti ale românilor care au reuşit să-şi transforme viaţa într-un adevărat spectacol.

Vineri, 2 ianuarie, telespectatorii vor fi din nou martorii unui iminent dezastru ecologic, prezentat de reportajele campaniei “România, marea defrişare”. Iar pe 3 ianua­rie, vor fi prezentate dovezi ale faptului că “Există viaţă după moarte”, o campanie de susţinere a transplantului de organe. În ediţia de duminică, 4 ianuarie, a emisiunii “România, te iubesc!”, telespectatorii vor putea revedea un top al celor mai spec­taculoase poveşti ale românilor de peste hotare, care au fost difuzate pe 1 de­cem­brie.

Topuri marca www.stirileprotv.ro

De Sărbători, românii au noroc cu www.stirileprotv.ro! Fiecare accesare le va aduce informaţii de ultimă oră din toate domeniile, topuri de tot felul şi multe premii. Vizitatorii site-ului vor afla care au fost cele mai vizionate ştiri din anul ce tocmai a trecut, care au fost ştirile care au iscat cele mai mari controverse şi discuţii sau care au fost megaevenimentele mondene din 2009.