Stoica: Daca mi se va cere sa plec, nu este nici o problema

Apropo.ro / 13.08.2006, 13:59
Stoica: Daca mi se va cere sa plec, nu este nici o problema
Antrenorul Mihai Stoica a afirmat ca va renunța la conducerea tehnica a echipei Ceahlaul Piatra Neamț, daca oficialii clubului moldovean îi vor cere acest lucru, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Pe mine un singur om ma poate determina sa plec și acela știți

Antrenorul Mihai Stoica a afirmat ca va renunța la conducerea tehnica a echipei Ceahlaul Piatra Neamț, daca oficialii clubului moldovean îi vor cere acest lucru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Pe mine un singur om ma poate determina sa plec și acela știți care este (n.r. – președintele de onoare al clubului nemțean, Gheorghe Ștefan). Deocamdata nu am apucat sa discutam, dar daca vrea sa ne desparțim, nu e nici o problema din punctul meu de vedere. Am venit cu inima deschisa, sa-mi fac treaba, dar daca oficialii clubului considera ca nu o fac bine, nu e nicio problema”, a spus Stoica, la finalul meciului pierdut, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, în fața formației CFR Cluj, în etapa a III-a a Ligii I.

Tehnicianul s-a declarat nemulțumit de faptul ca jucatorii sai nu au reușit sa puna în aplicare în meciul cu CFR Cluj lucrurile exersate la antrenamente. „N-am reușit sa contracaram principalele lor arme, centrarile și fazele fixe. Am pregatit acest lucru la antrenamente, dar pe teren s-a întâmplat cu totul altceva. Greșeala colectiva de la primul gol a schimbat complet datele problemei, dupa ce începusem jocul bine și am avut și o situație de gol”, a menționat Mihai Stoica.

De asemenea, Stoica a apreciat ca jucatorii sai nu mai evolueaza cu aceeași daruire ca în trecut, ceea ce face ca șocul resimțit prin schimbarea sistemului de antrenament sa fie și mai mare. „Vrem sa jucam mai elaborat, mai spectaculos, dar pentru asta trebuia sa menținem ceea ce era bun, dorința, ambiția… Îmi reproșez ca nu am reușit sa determin jucatorii sa joace cu acea dorința și acea ardoare cu care o faceau în trecut”, a comentat Stoica.

Ceahlaul a obținut doar trei puncte în primele trei etape din acest sezon, chiar în etapa întâi, în meciul de pe teren propriu cu Gloria Bistrița, câștigat cu 1-0.

Mediafax