Stoica: Semnam colaborarea cu PD dar pastram identitatea liberala

Apropo.ro / 12.06.2007, 15:22
Stoica: Semnam colaborarea cu PD dar pastram identitatea liberala
Presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali al PLD, Valeriu Stoica, a declarat, marti, ca formatiunea va semna, dupa anularea Aliantei D.A. la tribunal, un protocol de colaborare politica cu PD, dar ca liberal-democratii îsi vor pastra identitatea liberala în formula unui pol de

Presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali al PLD, Valeriu Stoica, a declarat, marti, ca formatiunea va semna, dupa anularea Aliantei D.A. la tribunal, un protocol de colaborare politica cu PD, dar ca liberal-democratii îsi vor pastra identitatea liberala în formula unui pol de dreapta.

Valeriu Stoica a afirmat ca întâlnirea de luni seara între liderii celor doua formatiuni a fost „foarte utila” si „cu caracter exploratoriu”, stabilindu-se organizarea unor întâlniri saptamnale PD-PLD, în cadrul carora sa se decida „cea mai buna strategie de urmat, în privinta proiectelor politice si parlamentare” ale celor doua partide de opozitie.

Acesta a precizat ca „discutia a plecat de la premisa ca este nevoie de un cadru de colaborare, dar nu poate fi creat atât timp cât, cel putin formal, daca nu si practic, Protocolul Aliantei D.A. exista la tribunal”.

Mediafax