Stoichița a demisionat de la Oțelul Galați

Apropo.ro / 10.07.2005, 14:37
Stoichița a demisionat de la Oțelul Galați
Antrenorul Mihai Stoichița și-a anunțat, sâmbata, într-o conferința de presa, demisia de la conducerea tehnica a formației Oțelul Galați, motivându-și decizia prin lipsa condițiilor de realizare a performanței, transmite corespondentul

Antrenorul Mihai Stoichița și-a anunțat, sâmbata, într-o conferința de presa, demisia de la conducerea tehnica a formației Oțelul Galați, motivându-și decizia prin lipsa condițiilor de realizare a performanței, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Deși am avut un contract foarte mare, am hotarât sa renunț, pentru ca altfel mi-aș fi batut joc de munca mea. La Galați nu sunt condiții pentru a se face performanța. Cei din conducerea combinatului m-au mințit în iarna, atunci când am preluat echipa. Din toate promisiunile lor nu s-a facut nimic. Am oferte și de la alte echipe și am preferat sa plec”, a declarat Stoichița.

La conferința de presa a fost prezent și președintele clubului Oțelul Galați, Viorel Anghelinei, care a subliniat ca „momentan nu se pune problema contactarii unui alt antrenor, din cauza ca nu sunt bani pentru așa ceva”.

Pâna la numirea unui nou tehnician, echipa va fi pregatita, cel mai probabil, de antrenorul secund Ion Gigi.

Mihai Stoichița a preluat conducerea tehnica a formației Oțelul Galați în ianuarie 2005.

Mediafax