Stoichita va antrena Farul

Apropo.ro / 24.06.2004, 12:28
Stoichita va antrena Farul
Antrenorul Mihai Stoichița a ajuns, miercuri, la un acord de principiu cu conducerea clubului FC Farul, pentru a pregati echipa constanțeana. Negocierile dintre fostul antrenor al naționalei Armeniei și principalul finanțator al echipei Farul Constanța au durat

Antrenorul Mihai Stoichița a ajuns, miercuri, la un acord de principiu cu conducerea clubului FC Farul, pentru a pregati echipa constanțeana.

Negocierile dintre fostul antrenor al naționalei Armeniei și principalul finanțator al echipei Farul Constanța au durat doua zile.

„Am stabilit un acord de principiu cu finanțatorul principal Gheorghe Bosînceanu pe doua sezoane. Nu am semnat nimic. În urmatoarele doua zile o sa se puna toate detaliile la punct. Vreau sa vad toți jucatorii și apoi ma pronunț asupra obiectivului. Cred ca o clasare între primele cinci echipe ar fi un lucru foarte bun. În funcție de jucatorii actuali o sa decid ce achiziții vom face. Îmi doresc sa-l am ca antrenor secund pe Mihai Stoica, cel cu care am lucrat și la naționala Armeniei”, a spus Stoichița.

Pe de alta parte, fostul atacant al formației FC Brașov, Mihai Baicu, este în tratative cu conducerea echipei constanțene. „Mai sînt cîteva aspecte de pus la punct. Mîine urmeaza sa discutam. Îmi doresc ca Farul sa ajunga cît mai sus în clasament. Sper ca nu dezamagesc pentru ca cei de la Farul au încredere în mine”, a spus Baicu.

Mediafax