Stolojan a cerut, în 2002, închiderea dosarelor penale ale lui Flutur

Apropo.ro / 22.11.2006, 11:01
Stolojan a cerut, în 2002, închiderea dosarelor penale ale lui Flutur
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a delcarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca, în anul 2002, Theodor Stolojan i-a solicitat lui Ion Iliescu sa intervina pentru închiderea dosarelor penale în care era cercetat Gheorghe Flutur pentru activitatea sa de la Romsilva Suceava. "În

Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a delcarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca, în anul 2002, Theodor Stolojan i-a solicitat lui Ion Iliescu sa intervina pentru închiderea dosarelor penale în care era cercetat Gheorghe Flutur pentru activitatea sa de la Romsilva Suceava.

„În 2002, dupa alegerea în functia de presedinte PNL a domnului Theodor Stolojan, o echipa a conducerii liberale a fost invitata la Palatul Cotroceni de presedintele Ion Iliescu. La întâlnirea respectiva, în ciuda faptului ca era liderul principalului partid de opozitie care ar fi trebuit sa-i prezinte lui Iliescu pozitia PNL fata de abuzurile PSD, domnul Stolojan i-a solicitat sefului statului, în mod surprinzator, sa intervina pentru închiderea dosarelor penale în care era cercetat Gheorghe Flutur pentru activitatea sa de la Romsilva Suceava”, a declarat Orban.

Mediafax