„Stranger Things” sezonul 4: teaser nou în care personajul Eleven apare captiv

De: Andra Voiculescu / 07.05.2021, 16:02
„Stranger Things” sezonul 4: teaser nou în care personajul Eleven apare captiv

Așa cum ne-a obișnuit deja seria „Stranger Things, nu totul este așa cum pare.

Finalul sezonului 3 s-a încheiat cu îndrăgitul Jim Hopper (David Harbour) aparent mort, familia Byers părăsind orașul și construcția rușilor distrusă, cel puțin deocamdată.

Noul teaser demonstrează că lucrurile s-au schimbat de atunci. În primul rând, Eleven (Millie Bobby Brown) pare blocată în spatele unei uși chiar în același tip de instituție în care a fost crescută. „Eleven, asculti?” spune o voce, făcând-o să deschidă ochii.

Se presupune că vocea este Papa, alias Dr. Martin Brenner, fostul om de știință de la Departamentul Energiei din SUA, care a crescut subiecții de testare la Hawkins Lab, inclusiv pe Eleven. O mare parte din clip ne arată o cameră de joacă sumbră cu copii îmbracați în cămăși de spital în timp ce se joacă cu diverse jocuri și jucării. Sunt întrerupți când intră un bărbat cu părul alb, în ​​costum gri, arătat doar din spate. Îi spun „papa (tata – n.a.)”.

„Astăzi, am planificat ceva foarte special pentru voi”, le spune el în timp ce clipul arată o cameră marcată cu „11.”

Un teaser din februarie 2020 a confirmat cea mai mare suspiciune a fanilor: Hopper este în viață. Sub titlul „Din Rusia cu dragoste”, clipul prezintă pe o cale ferată înzăpezită, presărată cu muncitori păziti de ofițeri ruși. Se termină cu un muncitor care face o pauză pentru a-și șterge fruntea: un Hopper ras.

În noiembrie, s-a oferit ceva mai multă perspectivă asupra noului sezon, cu anunțul a opt noi membri ai distribuției, inclusiv obișnuiții serialului Jamie Campbell Bower („Sweeney Todd”), Eduardo Franco („Booksmart”) și Joseph Quinn („Catherine cea Mare”), potrivit Variety. Descrierile personajelor au făcut aluzie la faptul că cel puțin o parte din sezonul 4 va avea loc în Rusia, sugerând faptul că rușii s-au aflat în continuu în spatele haosului din Hawkins, în perioada Războiului Rece.

Urmăriți noul teaser de mai jos.

Citește și: Stranger Things 4 | From Russia with love… | Netflix (apropotv.ro)

Sursa foto: captură video