Strategie pentru extracomunitari

Apropo.ro / 12.06.2007, 12:59
Strategie pentru extracomunitari
Presedintele clubului Politehnica Timisoara, Marian Iancu, a prezentat politica pe care o va avea gruparea alb-violeta, in privinta extracomunitarilor. "Datorita regulamentului, trebuie sa facem in asa fel incat sa avem cel mult trei jucatori extracomunitari care sa fie simultan in teren,

Presedintele clubului Politehnica Timisoara, Marian Iancu, a prezentat politica pe care o va avea gruparea alb-violeta, in privinta extracomunitarilor.

„Datorita regulamentului, trebuie sa facem in asa fel incat sa avem cel mult trei jucatori extracomunitari care sa fie simultan in teren, plus doua rezerve cu statut similar. Strategia noastra este ca in locul extracomunitarilor care vor pleca sa aducem fotbalisti din Liga I si din strainatate, cu statut de comunitari, pe care ii avem in vizor, dar si cativa fotbalisti de la echipa noastra din liga a doua. Este vorba despre cativa jucatori de la Poli II care, daca vor semna angajamentele pe cinci sezoane pe care le-am propus, vor fi cooptati in lotul formatiei de Liga I”, a declarat Iancu.

Mirel Mircea