Streetdance, gimnastică acrobatică, muzică populară la instrumente neconvenţionale şi artişti în baloane, pe scena de la “Next Star”

De: Cătălina Matei / 09.03.2017, 11:04
Streetdance, gimnastică acrobatică, muzică populară la instrumente neconvenţionale şi artişti în baloane, pe scena de la “Next Star”
Demonstraţii de streetdance, instrumente muzicale neconvenţionale, pangration – artă marţială originară din Grecia antică - şi gimnastică acrobatică susţinute de copii talentaţi joi, 9 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediţie “Next Star”, prezentată de Dan Negru. Şi chiar un număr de îndemânare în realizarea de figurine din baloane, pe care-l vor susţine trei copii, Kira, Karina şi Ştefan, alături de mama şi tatăl lor, acesta din urmă artist în baloane cu patalama. “Oau! Totul e făcut din baloane! Zici că eşti la Disneyland!”, exclamă juratul Dorian Popa când vede scena plină de figurine de toate culorile. Cum vor aprecia juraţii Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa dibăcia copiilor în realizarea figurinelor din baloane, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeaşi ediţie, Petronela (14 ani, din Târgu Jiu) le va arăta juraţilor că ştie să cânte muzică populară la o mulţime de instrumente muzicale neconvenţionale. Aceasta va urca pe scenă alături de profesorul ei şi vor cânta nu doar la fluier şi nai, ci şi la sticlă, cănuţă, nucă, morcovi şi… ciomag.  Tot joi, şase copii, cu vârste între 9 şi 12 ani din Bucureşti, vor face, la “Next Star”, o demonstraţie de… pangration, o artă marţială care se practica în Grecia antică, printre ei, aflându-se şi campioni mondiali la acest sport.

Cine sunt ceilalţi copii care vin să-şi demonstreze talentul în acest show, dar şi care este motivul pentru care prezentatorul Dan Negru va fi udat de CRBL din cap până-n picioare, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 9 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie “Next Star”.