Stripperii trebuie sa se imparta…

Apropo.ro / 19.02.2008, 15:27
Stripperii trebuie sa se imparta...
Chiar daca se imparte intre tine si restul femeilor, un stripper nu inseamna ca nu poate iubi.

Iubirea nu tine cont de ce meserie ai. Chiar daca se imparte intre tine si restul femeilor,  nu inseamna ca un stripper nu poate iubi. Ce este mai trist este faptul ca intr-o buna zi te poti trezi fara el.

Vreau sa vorbim despre barbatii care danseaza si se dezbraca pentru femei. Nu conteaza ocazia atat timp cat iese banu’. Il cunosti de cand te stii si tot timpul ati fost unul langa celalalt. Era pentru tine sufletul si centrul universului. Fara el aveai impresia ca nimic nu mai conteaza sau nu se mai poate realiza. Totul era perfect pana in momentul in care a venit si ti-a spus ca isi doreste foarte mult sa practice aceasta meserie. Stiai ca acest moment este decisiv. In sinea ta iti doreai sa faca ceea ce-i place dar adevarul era ca odata intrat in bransa urma un mare punct in relatia voastra.

Stii, poate nu toti sunt asa. Poate sunt tipi care o trateaza ca pe o simpla meserie. Meserie care implica uneori (tot pe bani) sa mai prestezi si anumite servicii. Daca el te iubeste pe tine dar ii este simplu sa faca asa decat sa aiba o meserie grea. Sunt si de acest gen, care prefera ca seara in pat sa stea alaturi de o tipa linistita, care este total diferita de cele intalnite si nefericite care nu au iubire si satisfactia acasa. Pacat ca sunt putini.

De cele mai mult ori despartirile sunt inevitabile. Esti stripper si dansezi in cluburi, ai spectacole, mai mergi la cate un private party, ai diversitate, nu ai incotro, daca vrei sa faci ceva in directia asta. Nu ai cum sa nu dai un numar de telefon unei tanti trecuta de varsta a doua, care vrea ceva carne moale si isi permite sa arunce cu bani. Atunci de cate ori va dori sa te "vada" te va suna. Partenera ta daca este alaturi de tine si observa ca telefoanele nu se mai opresc, nu o poti judeca ca este geloasa. Simte ca totul ii fuge de sub picioare. Ce ar putea face sa te razgandesti. meseria asta este pentru cineva care sta singur si fara partenera. Neprevazutul este tot timpul cu tine. Singur poti gusta din toate cat vrei. Gustul traiului bun si a banilor te va face sa uiti anumite aspecte de altadata. Devii un intretinut si te "prostituezi" pe bani. Cu greu cred ca ai putea sa te desprinzi de aceasta cale.

Multi sa le fie greu sa iasa din acest joc vicios, unde uneori poate regreta si din diverse insatisfactii pot ajunge unde nu-si doresc (sa se drogheze, sa schimbe inclinatia sexuala, etc). Trebuie sa-ti impui limite. Este o meserie care cere intr-un fel sacrificii, chiar daca momentele frumoase sunt mai multe decat cele scarboase. Invata scoala vietii si sa devina niste copoi vicleni. Ma intreb cata satisfactie si implinire exista cu adevarat in sufletul unui stripper. Ce ar trebui sa aiba femeia vietii lui sau cum sa fie? S-ar limita la a satisface doar o femeie sau sa danseze doar pentru ea? Stiu cu adevarat ce isi doresc femeile? Sunt atat de multe de spus….