Striptease cu Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu și Oana Ioniță la „Dansez pentru tine”

Apropo.ro / 24.11.2012, 12:00
Nicoleta Luciu, Roxana Ionescu și Oana Ioniță au fost erotice la proba de striptease de la "Dansez pentru tine" de la ProTV.

Numărul Nicoletei Luciu a lăsat juriul și publicul fără grai, după ce a dabsat la proba de striptease din concurs, alături de partenerul ei.

Dansul Nicoletei Luciu a fost unul dintre cele mai așteptate momente ale emisiunii.

nicoleta luciu

Nicoleta Luciu, striptease la „Dansez pentru tine”

VEZI AICI VIDEO

Nicoleta a dansat pe o piesă lentă, tema aleasă a fost Roma Antică, iar body-ul mulat și culoarea pielii au mărit tensiunea tuturor.

„Exact asta așteptam de la striptease„, a spus Mihai Petre. Cu toate acestea, Nicoleta nu a primit din partea juriului 10 pe linie.

Oana Ioniță a fost profesoara cea rea, dar extrem de sexy din emisiune. Ea și partenerul ei au realizat cu adevărat un moment bun de striptease, motiv pentru care au primit nota 10 pe linie din partea membrilor juriului.

Oana Ionita

Oana Ioniță, striptease la „Dansez pentru tine”

VEZI AICI VIDEO

Am simțit o căldură aici, în partea asta„, s-a simțit Wilmark nevoit să recunoască.

Mihai Petre a facut și el o dezvăluire inedită: „Îmi plac chestiile astea, acum îmi dau seama! A fost un dans al dracului de bun! Oana foarte rea, severă… Mă ridic cu respect în picioare pentru un striptease. Ca la cartei-a felicitat Mihai Petre.

Momentul de striptease al Roxanei Ionescu a fost și el plin de erotism.

Roxana Ionescu

Roxana Ionescu, striptease la „Dansez pentru tine”

VEZI AICI VIDEO

Striptease-ul Roxanei a fost un fel de cireașa de pe tort, pentru că momentul de dans a fost încheiat cu un sărut pasional cu Cocuța, coregrafa ei din concurs, dar s-au și mângâiat cum nimeni nu se aștepta.

Roxana Ionescu sarut Cocuta

Roxana Ionescu și coregrafa Cocuța

Roxana Ionescu a dansat în toate pozițiile, a făcut totul cum nu se putea mai bine, iar eforturile i-au fost răsplătite cu 10 pe linie.