Stroe cere SRI sa spuna daca a interceptat convorbirile lui Hayssam

Apropo.ro / 12.01.2008, 14:25
Stroe cere SRI sa spuna daca a interceptat convorbirile lui Hayssam
Senatorul PNL Radu Stroe a cerut SRI sa-i comunice daca convorbirile dintre Nastasiu si Hayssam au fost interceptate de institutie

Senatorul PNL Radu Stroe presedintele Comisiei de control a activitatii SRI a cerut, sambata, serviciului de informatii sa-i comunice daca convorbirile telefonice dintre procurorul Ciprian Nastasiu si Omar Hayssam au fost interceptate de institutie si daca au existat mandate pentru acestea.

Parlamentarul a precizat ca a transmis, in acest sens o scrisoare directorului SRI, George Maior in care mai cere si alte clarificari legate de convorbirile Nastasiu-Hayssam.

„Din pacate numai presa s-a preocupat de aceasta chestiune. Nu am auzit ca institutiile statului, in special cele care privesc securitatea nationala, sa aiba pana in prezent un punct de vedere exprimat in mod clar. Din acest motiv, din punctul de vedere al Comisiei SRI, am decis, si azi dimineata (sambata dimineata, n.red.) am transmis o scrisoare directorului SRI (George Maior, n.red.) prin care ii fac unele sugestii si solicit unele raspunsuri legate de textul acelor discutii telefonice”, a declarat Stroe.