Studio de știri, zguduit de o explozie! Reacția jurnaliștilor (Video)

De: Gabriela Voicu / 18.07.2013, 12:30
Studio de știri, zguduit de o explozie! Reacția jurnaliștilor (Video)
O casă din Texas a explodat în cartierul texan Corpus Cristi, iar efectul a fost resimțit și de trei jurnaliști care prezentau știrile dimineții într-un studio. Vezi reacția acestora!

Studioul de știri TX al€“ KIII-TV din cartierul texan Corpus Cristi a devenit subiect de știri săptămâna trecută, din cauza unei explozii care a avut loc chiar în timpul unei emisiuni live.

Jurnaliștii Kristin Diaz, John Thomas și Jane Monreal au fost luați prin surprindere și preț de câteva secunde au părut că se vor ridica de la pupitre și o vor rupe la fugă.

Cei trei se pregăteau să prezinte rubrica Meteo de dimineață, când o explozie a avut loc la circa trei kilometri de studio. Se pare că suflul acesteia a fost resimțit în întregul oraș.

Jane Monreal și-a revenit cel mai repede din șoc și a promis că va trimite pe cineva la fața locului pentru a face investigații, urmând să transmită informațiile telespectatorilor.

Explozia unei case din Texas a distrus trei locuințe și a deteriorat parțial alte 70. Din fericire, doar doi oameni au fost răniți.

În clipul de mai sus puteți vedea cum studioul de siri a fost realmente zguduit de explozie.