Stufstock: Doua nopți de maraton rock

Apropo.ro / 06.09.2004, 11:30
Stufstock: Doua nopți de maraton rock
Peste 30.000 de oameni de toate vîrstele și din toate zonele țarii, veniți la Vama Veche exclusiv pentru ediția a doua a Festivalului Stufstock, au rezistat pîna în zori sîmbata și duminica pentru a asculta cele 35 de trupe care au concertat, informeaza

Peste 30.000 de oameni de toate vîrstele și din toate zonele țarii, veniți la Vama Veche exclusiv pentru ediția a doua a Festivalului Stufstock, au rezistat pîna în zori sîmbata și duminica pentru a asculta cele 35 de trupe care au concertat, informeaza organizatorii.

Concertele maraton, care au însumat peste 15 ore de cîntari live în fiecare din cele doua seri,reprezinta o premiera în show-biz-ul românesc.

Publicul a avut ocazia sa aleaga între alternativ și hard-rock – la „Hamacu’ lu’ boboc” și jazz, blues și folk – la Club A.

Capetele de afiș – Iris, Cargo, Celelalte Cuvinte, Vița de Vie – au atras, dupa cum era de așteptat, cel mai numeros public.

Totuși, atît trupele tinere cu un public deja format, precum Zob, Blazzaj, Kumm, dar și cele mai puțin cunoscute – Nociv, Nexus, Aria Urbana sau Zebre au fost foarte apreciate de cei prezenți în Vama Veche. Pe scena mica, de mare succes  la public s-au bucurat Florin Chilian, Quo Vadis și Blazzaj.

„Cele cîteva zeci de mii de persoane prezente la festival au demonstrat, prin atitudine și comportament, ca au înțeles spiritul festivalului și ca susțin mesajul Stufstock, acela de a salva Vama Veche de la o transformare nedorita spre comercial”, susțin organizatorii.

Peste 200 de voluntari au participat de dimineața, la finalul concertelor, la ecologizarea plajei. De asemenea, s-au adunat peste 5.000 de semnaturi în favoarea camparii pe plaja în zona 2 Mai – Vama Veche.

Stufstock 2004 a fost organizat de Asociația pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural, și produs de Academia Cațavencu, B-24-FUN și TVR. Postul TVR 2 a transmis în direct toate concertele de pe scena principala.

Mediafax

Tags: