Sub farmecul Hollywood-ului – FOTO

Apropo.ro / 18.07.2018, 12:05
Sub farmecul Hollywood-ului - FOTO
Cei mai celebrii actori vin la DIVA şi te invită Sub farmecul Hollywood-ului în fiecare vineri din luna august, de la ora 21:00.

Sunt curajoşi, puternici, protectori, amuzanţi şi fermecători şi vă dau întâlnire la DIVA în serile de vineri  ale lunii august Sub farmecul Hollywood-ului.

George Clooney are un job care presupune multe bagaje, călătoreşte în jurul lumii şi concediază oameni, dar descoperă că există şi o altfel de viaţă atunci când întâlneşte o potenţială iubire în comedia Sus, în aer (Up in the Air).

Tom Cruise joacă în misteriosul film Vanilla Sky – deschide ochii (Vanilla Sky) şi întruchipează un tânăr jurnalist carismatic şi bogat ce se află în căutarea iubirii adevărate. Russell Crowe este şi el prezent şi îmbracă hainele generalului roman Maximus în filmul premiat cu cinci Oscaruri, Gladiatorul (Gladiator).
Eddie Murphy este Un prinţ în America (Coming to America) şi joacă rolul prinţului din Zamuda, care îşi caută sufletul pereche în Queens, New York. Richard Gere are parte de romantism, prietenie şi maturizare jucând rolul unui tânăr care trebuie să termine Şcoala Superoară de Ofiţeri pentru a deveni pilot în marina americană în filmul Ofiţer şi gentleman (An Officer and a Gentleman).

George Clooney, Tom Cruise, Russell Crowe, Eddie Murphy şi Richard Gere te introduc Sub farmecul Hollywood-ului în fiecare vineri din luna august, de la ora 21:00 la DIVA.