Subaru Outback ataca

Apropo.ro / 09.02.2004, 18:30
Subaru Outback ataca
Subaru a lansat oficial in Romania modelul Outback. Echipat cu motoare puternice si dotari standard aproape complete, Outback este un SUV rapid, cu capacitate buna de trecere. In perioada 7-8 februarie, Subaru a lansat oficial in Romania modelul Outback. Evenimentul a avut loc la Brasov,

Subaru a lansat oficial in Romania modelul Outback. Echipat cu motoare puternice si dotari standard aproape complete, Outback este un SUV rapid, cu capacitate buna de trecere.

In perioada 7-8 februarie, Subaru a lansat oficial in Romania modelul Outback. Evenimentul a avut loc la Brasov, unde a fost inaugurat cu aceasta ocazie un showroom Subaru. Modelul Outback este disponibil cu doua motorizari pe benzina, de 2.5 litri/165 CP si 3.0 litri/245 CP. Pentru propulsorul de cilindree mai mica sunt disponibile atat transmisia manuala cu cinci trepte, cat si una automata cu patru trepte Sportshift. Motorul de 3 litri este echipat exclusiv cu transmisa Sportshift cu cinci trepte.

Conform datelor constructorului, consumul mediu pentru motorul de 2.5 l este de 8.5 litri/100 km, in timp ce propulsorul de 3 l consuma in mdie 9.8 litri/100 km. Echiparea standard este foarte completa, incluzand, indiferent de motorizare tractune integrala permanenta, ABS, EBD, airbag-uri frontale, laterale si cortina, climatronic, computer de bord, radio CD, geamuri si oglinzi cu actionare electrica, sistem de mentinere constanta a garzii la sol (200 mm), jante de aliaj.

Outback 2.5 cu transmisie manuala costa 23.005 euro CIP, varianta cu transmisie automata Sportshift cu patru trepte costa 27.453 euro CIP, iar varianta de top 3.0 Sportshift cu cinci trepte are un pret CIP de 31.433 euro.

Autoshow

Tags: