Succes la femei! Liviu Teodorescu: „Cu dragostea stau bine de când merg la sala de fitness”

De: Cătălina Matei / 08.06.2016, 11:25
Succes la femei! Liviu Teodorescu:
Sezonul estival a sosit, iar cântăreţul Liviu Teodorescu (23 de ani) doreşte să fie în formă pentru a se afişa pe plajă.

Artistul are 1,90 şi 88 de kilograme, de aceea vrea să pună masă musculară şi să-şi dezvolte rezistenţa fiziică. “Sunt slab pentru înălţimea mea de peste 1,90, am vreo 88 kg.”

Fostul concurent de la Vocea României a mărturisit că se antrenează de vreo cinci ani, însă cu pauze. “Pentru că am fost prins cu filmările la emisiunea «Te cunosc de undeva!», sunt după vreo două luni de pauză de mers la sală, perioadă care înseamnă enorm. Am mai făcut flotări, dar astea sunt apă de ploaie. De sală trebuie să te ţii, să fii ambiţios şi să nu renunţi niciodată. Şi după o pauză ridici greutăţile fără probleme, dar nu mai ai aceeaşi rezistenţă”, a declarat Liviu Teodorescu pentru ziarul Ring.

Un sfat pentru cei care vor să fie sănătoşi şi să arate bine e să nu sară peste antrenamente şi să ţină o dietă de bun-simţ: „Nu există alimente interzise. Trebuie să mănânci din toate, dar câte puţin. Ciocolata are rolul ei, la fel şi carnea la grătar. Secretul e să mănânci puţin. Dacă mănânci mult, te îngraşi din orice. Cel mai important e să scoţi pâinea din alimentaţie. E greu până te obişnuieşti, apoi, efectiv, uiţi de existenţa ei. Pâinea de pe piaţă are foarte mult gluten şi făină albă”.

 „Fac sport ca să mă simt bine şi să mă întreţin şi apoi mă simt mult mai încrezător când fac sport, am mai mult încredere în mine. Cu dragostea stau bine de când merg la sală” mai spune Liviu Teodorescu.