Succesul la femei

Apropo.ro / 10.04.2008, 18:45
Succesul la femei
Orice barbat isi doreste sa reuseasca sa aiba femeia pe care si-o doreste. Ai nevoie de cateva tips-uri...

Orice barbat isi doreste sa reuseasca sa aiba femeia pe care si-o doreste. Ai nevoie de cateva tips-uri la indemana pentru ca treaba sa mearga snur.

Totul dar cu limita

Stabileste o limita pana unde sa mergi atunci cand vezi ca isi doreste ceva. Nu sari imediat sa ii indeplinesti dorintele. Uneori este bine sa o lasi sa suspine putin in taina dupa ceva. Este mult mai placut dupa ce va primi acel ceva. Chiar daca ai un simt al umorului dezvoltat si iti place sa ai prieteni, nu arata cat de sociabil esti. Putin cate putin, o mai atingi pe mana, pe umar, glumesti cat sa o pui pe ganduri (placute). Incearca sa nu o superi, este tot ce conteaza.

Hmm, esti tare, dar nu buricul pamantului

Observi ca ii place mult de tine, esti in centrul atentiei in oricare cerc de prieteni, insa nu exagera cu sociabilitatea. Daca te simti cel mai tare, nu inseamna ca si esti in ochii ei. Las-o sa te descopere, este mai provocator. Nu ai nevoie ca soarele sa se invarta dupa tine, deoarece poate veni o zi in care nu-ti mai doresti asta si va fi greu sa iesi din cerc. Ai grija la limita dintre superbaiat si exagerare prin personalitate (penibil).

Ce stii despre femeile cu doua fete

Un barbat intalneste in viata lui fel si fel de femei, simple sau cu doua fete (sau dubla identitate – astea sunt mai periculoase). Cea simpla o recunosti din prima. Are doua fete cand traieste doua vieti diferite, sau doua identitati cand odata este gen inocenta, copilaroasa, altadata este tipa matura care te zapaceste. In acest fel nu vei stii niciodata ce te asteapta in clipa urmatoare. Trebuie atentie din partea ta sa nu te frigi. Femeia de langa tine nu este nici inger, nici demon.

Cultiveaza barbatul adevarat din interior

Este placut acest tip de barbat care stie sa se simta confortabil in prezenta unei femei frumoase, cu un status ridicat. Barbatul trebuie sa isi stie valoarea si puterea de competitivitate fata de alti barbati. Cand intrii in cadru, ceilalti barbati trebuie sa stie clar ce pozitii au fata de conjunctura.

Viata particulara, particulara 

Trebuie sa te simti bine in pielea ta chiar si atunci cand nu ai partenera. Trebuie sa existe viata, prieteni, buna dispozitie si fara cineva intim langa tine. Este o acoperire pentru timpul in care nu mai ai partenera. Nu spun ca este mai bine sa fi singur, dar daca se intampla sa nu stai deprimat. Relatia nu trebuie sa neutralizeze viata ta dinaintea relatiei. Cred ca nicio tipa nu se va supara ca iesi cu prietenii, din cand in cand, daca aveti si timpul vostru particular. Imparte atentia cu…atentie. Gandeste-te ce fel de relatie vrei.

La ce se gandeste acum

"Dau un banut pentru gandurile tale" nu putini au zis-o. Iti creezi singur probleme daca ai asemenea ganduri des. Trebuie sa fii autentic si deschis discutiilor. Majoritatea actioneaza gresit, in functie de cum percep asa-zisele ganduri. Stii, daca vrea sa spuna ceva, spune cu voce tare, nu in gand. Daca vrei sa corelezi ce intelegi tu cu ce privire ti se pare ca are, s-ar putea sa te inseli…de cele mai multe ori. Decat sa faci din asta un moment urat, mai bine fa-o sub forma de gluma.

Succesul la femei nu ti-l poate asigura nimeni. Tu esti singurul de care depinde reusita in relatie. Cu cat inveti mai multe, esti deschis si receptiv la multe lucruri la care dau femeile atentie, cu atat iti va iesi ce iti propui. Gandeste pozitiv si cu incredere ca esti un apropiat al sufletului femeii, ca stii sa asculti, sa intelegi si ca se poate conta oricand pe tine. Esti de acord cu asta? Ce aduci tu in plus?